HTML

Címkék

Forog a Jóban Rosszban: Szabó Zsófi égési sérülést szenvedett

2013.04.12. 13:25 Tévénéző


Az élethű alakítás kedvéért a Jóban Rosszban színészei a szemük világát is kockára teszik. Szabó Zsófi is sérült már meg forgatás közben, de az égési sebe a sminkszobában keletkezett.

A Jóban Rosszban színészeit olykor próbára teszik a forgatókönyvírók. Az akciók-tól, lövöldözésektől és balesetektől sem mentes Csillagvirág Klinika dolgozói nemegyszer mentek már haza sérülésekkel egy-egy keményebb forgatási nap után. A Halász Szilviát alakító Fábián Anita is megtapasztalhatta már, milyen, amikor emberrablók fogságába kerül.

szabó_zsófi.jpg

– Amikor túszul ejtettek, akkor hátrakötözött kézzel többször hanyatt kellett vágódnom a székben, nem volt kellemes, szereztem is néhány kék-zöld foltot, akárcsak a dulakodás során, de ennyi fájdalmat el lehet viselni. Színpadon volt már arra példa, hogy a tenyeremben elszakadt egy ínszalag, az jóval rosszabb volt – emlékezett vissza Anita, aki a férfiakat megszégyenítő keménységgel tűri a fájdalmat.

A sorozat két rosszfiúját, Fehér Rolandot és Fehér Konrádot alakító színészek is kiveszik a részüket az izgalmakból, s attól sem riadnak vissza, ha a kórház folyosóin kell tüzet nyitniuk. – A vaktöltényes jelenetek valóban veszélyesek, mert ha nem vagyunk óvatosak, egy-egy akció akár a szemünk világába is kerülhetne – mondta Mihályfi Balázs.

– Persze soha nem volt még ilyen sérülés, hiszen nagyon felkészült csapattal dolgozunk, mindent elpróbálunk többször, hogy ne legyen gond. A téli megfázások a külső jeleneteknél viszont gyakran előfordulnak – mesélte a Borsnak a színész.

Ám nem csak a kamerák előtt, de még szépítkezés közben is előfordulhatnak kisebb balesetek, így járt néhány hete Szabó Zsófi is. – Én egyszer például a sminkben sérültem meg, véletlenül a hajsütő megégette a nyakamat. De amikor Betty Tamás atya halála miatt kiborult, a karomon több kék folt is keletkezett, hiszen lefogtak őrjöngés közben – mesélte el a sorozat Bettyje.

(Forrás: Bors)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek forgatás jóban rosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr615219512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása