HTML

Címkék

Észbontók: "Jó, ha az ember nem hülye, de nem tragédia, ha mégis"

2013.04.12. 13:29 Tévénéző


Kovács Áron garantálja a szórakozást a VIASAT3 új kvízműsorában. A műsorvezető elárulta: ha filmrendező lenne, az Észbontók szereplőit gondolkodás nélkül szerződtetné.

kovács_áron.jpegRengeteg nevetést ígér Kovács Áron, aki a Nyered, ha mered című kvízműsorral már belopta magát a nézők szívébe. A műsorvezető szerint nagyon vicces lesz a formabontó vetélkedő, ami április 11-én indul a VIASAT3-on.

- Végre nem egy licencműsor, hanem egy magyar ember fejéből kipattant gondolat, ami hetente nagyon kellemes perceket tud szerezni mindenkinek. Én nagyon sokat nevettem a felvételeken. Fontos elmondanom, hogy nem az a vicces, hogy emberek nem tudnak dolgokat - hiszen sokan nem tudunk, így én sem tudok mindent -, hanem az, ahogyan nem tudnak. Olyan, mintha Monty Pythont néznék, amikor elkezdenek magyarázni egy nyilvánvaló baromságot. A szereplők többsége megfilmesítésért kiállt. Vannak olyan párosok, akiket - ha filmrendező lennék - gondolkodás nélkül leszerződtetnék. Egyszerűen csak be kellene kapcsolni a kamerát, különböző helyzetekbe hozni őket és már kész is lenne a nagyjátékfilm, és ezzel egyáltalán nem túlzok. Kitalálni nem tudnál akkora hülyeséget, ami nekik csípőből megy - magyarázta a STOPnak Kovács Áron, aki szerint a szórakoztatás mellett üzenete is van a műsornak.

Bővebben »

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: interjú észbontók

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr575219522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása