HTML

Címkék

Dallas: A várva várt folytatás ma az RTL2-n

2013.04.12. 12:18 Tévénéző


Mától minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTLII a Dallas második évadát

A Dallas minden idők egyik legismertebb sorozata. 1978-as debütálása óta 67 nyelvre fordították le és több mint 90 ország tűzte a képernyőre. Húsz évnyi szünet után, 2011-ben az alkotók úgy döntöttek, hogy folytatják a Ewing família mindennapjairól szóló szappanoperát. Az első évadot hatalmas várakozás előzte meg világszerte. Az első két évadnyitó epizód a 18-49 korosztály körében a legnézettebb két műsor volt szerda este (az első rész 28,5%-os, a második 33,6%-os közönségarányt ért el), de a teljes évadra is átlagosan 830 ezer ember volt kíváncsi a teljes lakosságból (célcsoport: 18-49, 4+, forrás: Nielsen Médiakutató Kft.).

Dallas_2012_53.JPEG

A második évadban már a következő generáció kapja a főszerepet, Christopher és John Ross, ahogyan Bobby és Jockey, ők is nagyon különbözően képzelik el a jövőt, részesei lehetünk örök harcuknak a hatalmas vagyonért és az olajvállalat vezetéséért, mindezt megfűszerezve a már jól ismert szerelmi bonyodalmakkal.

A Dallas 2.évadában búcsúzunk el végleg a Jockey Ewingot évtizedeken át megformáló Larry Hagmantől is. Az idős színész halála miatt Jockey a 2. évadban csak hét epizódban lesz látható, a 8. részben pedig őt búcsúztatják majd a szereplők.

Dallas 2. évad, első epizód, 20:30 RTL2

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló premier dallas

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr595219410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása