HTML

Címkék

Premierek az HBO áprilisi kínálatában

2013.04.11. 23:21 Tévénéző


AZ HBO és az HBO GO áprilisban is számos premierrel várja a nézőket. A hónap újdonságai közé tartozik a Bosszúállók című amerikai sci-fi, amelyben a Marvel szuperhősök együttes erővel lépnek fel a gonosz ellen. Az HBO áprilisi dokumentumfilm-premierjében a Rolling Stones történetét ismerhetjük meg, a Veszélyes vágy című angol életrajzi film Jung és Freud kapcsolatát, valamint a pszichoanalízis terápiás eszközzé válását mutatja be Viggo Mortensennel és Keira Knightley-val a főszerepben, míg az Ez az a hely című Paolo Sorrentino filmben Sean Penn-t egy kiöregedett rocksztár szerepében láthatjuk.
Vasárnapi premierfilmek

Április 14. 20:00 – Utódok

(The Descendants, amerikai vígjáték, 2011)

R.: Alexander Payne

Fsz.: George Clooney, Michael Ontkean, Shailene Woodley, Amara Miller

Neje elvesztése után Matt, a középkorú családapa magára marad két lányával, a tízéves, koraérett Scottie-val, és a tizenhét éves, lázadó Alexandrával. Miközben próbálja rendbe hozni a kapcsolatukat, a családi birtok jövőj&eac! ute;ről is döntenie kell. Mattnek egy hete van, hogy határozzon, eladják-e egy vállalkozónak. Közben megtudja, hogy nejének viszonya volt valakivel, ami új megvilágításba helyezi házasságát. Matt és a lányai felkerekednek, hogy felkutassák a titokzatos szeretőt.

HBO GO, HBO OD: Április 15.

Április 21. 20:00 – Az igazi kaland

(We Bought A Zoo, amerikai családi film, 2011)

R.: Cameron Crowe

Fsz.: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Colin Ford

A lapszerkesztő Benjaminnak meghal a felesége. A hirtelen rászakadt magányban és fájdalomban nagy kihívást jelent élete folytatása, a két gyermeke nevelése. Az újrakezdés reményében kilép munkahelyéről, és vásárol egy régi vidéki birtokot, amelyhez állatkert is tartozik, a gondozókkal együtt. Tapasztalat, idő és pénz híján családi segítséggel és a helyi közösség támogatásával újra megnyitja az állatkertet a látogatók előtt. Mindez olyan feladatokkal jár, mely óriási kihívást, igazi nagy kalandot jelent számára. Igaz történet alapján.

HBO GO, HBO OD: Április 22.

Április 28. 20:00 - Bosszúállók

(Marvel's The Avengers, amerikai sci-fi, 2012)

R.: Joss Whedon

Fsz.: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth

Új fenyegetést észlel Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. – így egybeolvasva a Pajzs – nevű nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője. Az ellenfél minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre nézve. Fury egyetlen esélyt lát a katasztrófa elkerülésére: a szuperhősöket! A toborzás eredményeként hamarosan össze is áll az addig még sohasem látott szupercsapat. Ott van Hulk, Amerika kapitány, a Vasember, Thor, a Fekete Özvegy és Sólyomszem. Hőseink teszik a dolgukat, miközben egymást sem kímélik – oda-oda mondogatnak a másiknak.

HBO GO, HBO OD: Április 29.

Dokumentumfilm

A Rolling Stones története – két rész

Április 18. Csütörtök 22:35 és április 25. Csütörtök 22:25

(Crossfire Hurricane, angol dokumentumfilm, 2012)

R.: Brett Morgan

Tavaly ünnepelte megalakulásának ötvenedik évfordulóját a legendás rockbanda, a Rolling Stones. A dokumentumfilm bemutatja azt az utat, amelyet az együttes bejárt a bluestól a rockzene csúcsáig, a londoni klubtól a globális hírnévig. Az eddig m&! eacute;g nem látott dokumentumok és anyagok mellett új interjúkat láthat a néző, csakúgy mint részleteket különféle fellépésekről.

„Ez nem történelmi lecke, inkább egy csodás utazás, egy vizuális hullámvasút, amely tökéletes zenei aláfestéssel párosul" – mondja Brett Morgan rendező. A dokumentumfilm a Rolling Stones együttműködésével készült.

HBO GO, HBO OD: április 22. és 29.

További premierek:

Borotvaélen

Április 12. Péntek 21:00
(Man on a ledge, amerikai krimi, 2012)

R: Asger Leth

Fsz.: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Anthony Mackie, Ed Harris

Nick Cassidy egykor rendőr volt, most börtönben ül. Azért került rács mögé, mert ellopták az értékes gyémántot, amelynek biztonságáért ő volt felelős. Nick szerint csőbe húzták. A gyémánt tulajdonosának a keze lehet a dologban, aki fölvette a biztosítási díjat. Ahhoz, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, megszökik a börtönből. Ám nyomozás helyett kiáll az egyik New York-i szálloda huszadik emeletének párkányára. Az alig arasznyi párkányon egyensúlyozva igyekszik meggyőzni Lydia Spencer rendőrségi tárgyalót az igazáról. A média ráharap az ügyre.

HBO GO, HBO OD: Április 15.

2 nap New Yorkban

Április 13. Szombat 20:00

(2 Days in New York, francia vígjáték, 2011)

R.: Julie Delpy

Fsz.: Chris Rock, Julie Delpy, Albert Delpy, Alexia Landeau

Marion, a fiatal francia nő New Yorkban él Mingusszal, a rádiós újságíróval, az előző kapcsolataikból származó két gyerekkel és a macskájával. A fotós nő éppen egy kiállításra készül, amikor váratlanul betoppan Franciaországból az apja, a testvére é! ;s a testvére barátja, aki Marion volt férje. Érkezésük feje tetejére állítja Marion világát, megkérdőjelezi Mangusszal való viszonyát. A vendégek ugyanis pofátlan nyíltsággal és szabadszájúsággal vesézik ki a kapcsolatukat, komoly próbatétel elé állítva ezáltal a párt.

HBO GO, HBO OD: Április 15.

Ez az a hely

Április 19. Péntek 21:00

(This must be the place, olasz filmdráma, 2011)

R: Paolo Sorrentino

Fsz: Sean Penn, Frances Mcdormand, Judd Hirsch, Kerry Condon, Harry dean Stanton

Cheyenne, az öregedő rocksztár már semmi örömöt nem talál az életben. Amikor megtudja, hogy az apja a halálán van, New Yorkba utazik, remélve, hogy még beszélhet vele. Apa és fia kapcsolata nem volt tökéletes, harminc éve elhidegültek egymástól. Cheyenne csak apja halála után tudja meg, milyen kínokat kellett kiállnia neki a második világháború idején. Az auschwitzi koncentrációs táborban Aloise Lange SS-tiszt pokollá tette az életét. Cheyenne elhatározza, hogy felkutatja az Amerikába menekült bűnöst, és bosszút áll rajta.

HBO GO, HBO OD: Április 22.

Csípem a családod

Április 20. Szombat 20:00

(The Oranges, amerikai vígjáték, 2011)

R.: Julian Farino

Fsz.: Hugh Laurie, Leighton Meester, Catherine Keener, Oliver Platt

David és Paige Ostroff, valamint Terry és Cathy Walling a legjobb barátok és szomszédok. A két házaspár New Jersey külvárosában, Orange Drive-ban él. A kényelmes életük azonban felbolydul, amikor öt esztendei távollét után Ostroffék lánya, Nina hazatér. A tékozló csemete szakított a vőlegényével. Ahelyett, hogy a szomszédék fia, Toby érdekelné, a lány figyelmét a szülők legjobb barátja, David kelti fel. Mindez nem marad következmények nélkül, különösen Nina gyermekkori barátnője, Vanessa Walling érzelmeit kavarja fel.

HBO GO, HBO OD: Április 22.

Fehér pokol

Április 26. Péntek 22:40

(The Grey, amerikai kalandfilm, 2012)

R.: Joe Carnahan

Fsz.: Liam Neeson, Frank Grillo, Dermot Mulroney, Dallas Roberts

John Ottway egy alaszkai olajmezőn dolgozik vadászként, feladata megvédeni a munkásokat a vadállatoktól. A férfi rossz passzban van, képtelen feldolgozni szeretett felesége elvesztését. Egy napon szabadságra induló munkásokkal utazik a repülőgépen, amely szerencsétlenül jár a vad! onban. A gép lezuhan, a katasztrófát csak nyolcan élik túl. A maroknyi túlélőnek nemcsak a könyörtelen időjárással kell megküzdenie, hanem a vérszomjas farkasfalkával is. Ottwayban feléled az életösztön, megpróbálja megtalálni a kiutat a fehér pokolból.

HBO GO, HBO OD: Április 29.

Veszélyes vágy

Április 27. Szombat 20:00

(A Dangerous Method, angol életrajzi film, 2011)

R.: David Cronenberg

Fsz.: Keira Knightley, Viggo Mortensen, Michael Fassbender, Vincent Cassel

Carl Gustav Jung feltörekvő pszichiáter, a mentora Sigmund Freud. Jung beszédkúrával, azaz pszichoanalízissel kísérletezik az egyik betegén. A tizennyolc éves, gyönyörű orosz lány, Sabrina felkavarja a mester és tanítványa kapcsolatát. A lány hisztéria jegyeit mutatja, ami a gyermekkorára vezethető vissza, amikor az apja bántalmazta és megalázta. Mindez alátámasztja Freud elméletét a szexualitás és az érzelmi zavarok összefüggéséről. Jung azonban másként látja a kérdést. A helyzetet bonyolítja egy züllött kliens, Otto Gross felbukkanása.

(Forrás: HBO)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


1 komment

Címkék: ajánló hbo filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr685217785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turtundi 2013.04.15. 13:17:56

HBO-soknak érdemes regisztrálni a GO-ra is: redir.ec/reg-go Minden megnézhető online is rajta, tök jó!
süti beállítások módosítása