HTML

Címkék

Discovery: A Pistroious-ügy - Mi történt valójában?

2013.04.11. 09:14 Tévénéző


A rendőrség szerint a dél-afrikai modell, Reeva Steenkamp halála előre megfontolt gyilkosság volt. A gyilkossággal vádolt barátja, Oscar Pistorius szerint szerencsétlen baleset történt. Egy dokumentumfilmes stáb a dél-afrikai Pretoriába utazott, hogy a világot megrázó gyilkosság mélyére ásson. A filmben megszólalnak a vádlott és az áldozat barátai is.

8635400646_6e343ba138_z.jpg

A 26 éves Oscar Pistorius, becenevén „Blade Runner" a paralimpiai mozgalom kirakatfigurája gyorsasága és ereje révén az első kétszeresen amputált olimpiai résztvevő, aki ráadásul két futószámban, a 400 méteres síkfutásban és a 4x400 méteres váltón is szerepelt. A dicsőséges nyár óta Pistorius másik oldaláról is hallhattunk, amelyet verekedések és késő esti balhék jellemeznek. Megfigyelők megemlítették, hogy az óvadékot megállapító bíró kikötötte az atlétának, hogy tilos alkoholt fogyasztania, és véletlen időközönként ellenőrzik majd, hogy betartja-e ezt.

Az exkluzív interjúkból, eskü alatt tett vallomásokból és 3D-s felvételekből álló film célja, hogy a lehető legteljesebb képet nyújtsa arról, hogy február 14-én hajnalban mi is történhetett Oscar Pistorius lakásában.

A Pistroious-ügy - Mi történt valójában? – Április 14-én 18 órától, csak a Discovery Channel műsorán

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló dokumentumfilm discovery channel

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr525216356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása