HTML

Címkék

„Álljon meg egy…” sorozatok a Spektrum Home műsorán

2013.04.10. 22:53 Tévénéző


Ön megállna egy idegennek, amikor éppen vásárol, hogy aztán az a vadidegen ember szépen módszeresen rábeszélje Önt, hogy verjék szét a nappaliját, a fürdőszobáját, esetleg szétbombázzák régóta alakítgatott, ápolgatott kertjét? Az Álljon meg egy... sorozatok olyan sikert értek el világszerte, hogy a Spektrum Home áprilisban minden szombaton és vasárnap 3 órán át, 13 órától 16-ig sugározza az Álljon meg egy kertért, fürdőszobáért, konyháért és házért című sorozatokat.

Álljon meg egy kertért!
Sohasem tudhatod, mire akadsz egy barkács áruházban. Lehet, hogy csak egy adag virágfölddel térsz haza, de kis szerencsével egy profi kert dizájnerrel. Az Álljon meg egy kertért című sorozatban Ahmed Hassan, a kerttervezés szakértője barkács áruházakban várja az ideális hétvégi vásárlókat, akik hajlandóak arra, hogy azonnal Ahmedre bízzák kertjük, udvaruk átalakítását. A bevállalós kerttulajdonosok elnyerik méltó jutalmukat, hiszen Ahmed és csapata olyan környezetet teremt, amelyben kedvükre gyönyörködhetnek ezután.

Álljon meg egy fürdőszobáért!
Matt Muenster lakberendező boltokban "szedi" áldozatait. Miután kideríti, hogy milyen kihívásokat rejt a meglepődött vásárlók fürdőszobája, elkíséri őket otthonukba, hogy egy ígéretes átalakításba fogjon. Matt szakértője a belső építészetnek, karrierje során számos étterem és kaszinó belső terének kialakításában vett részt, míg végül a lakóházak design-szakértője lett. Minden egyes alkalommal jelentős adrenalin-töltet számára, amikor egy unalmas fürdőszoba fantasztikus átváltozáson megy keresztül.

bath cr2.jpg

Álljon meg egy konyháért!
Sosem lehet tudni, mi vár ránk egy áruházban. Lehet, hogy egy lelkes kivitelező és egy komplett tv stáb? Az Álljon meg egy konyháért csapata Amerika-szerte keresi azokat a vállalkozó kedvű vásárlókat, akik elég bátrak ahhoz, hogy azonnal igent mondjanak egy komplett felújításra. Bár rizikós döntés, a vadonatúj konyha látványa magáért beszél.

A történetekben a legkülönbözőbb felújítási bravúrokkal találkozhatunk, a sorozat dizájnerei, kertészei tapasztalt szakemberek, akik az előbb már említett helyeken, tisztes távolságból nézik ki „áldozataikat". Rövid megfigyelés után, ellentmondást nem tűrően már rá is vették az illetőt egy komplett helyiség felújítására. A meglepődött tulajdonosok pedig még fel sem ocsúdtak, máris azt tapasztalják, hogy idegenek bontják szét a berendezést az otthonunkban.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló álljon meg egy...

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr355215968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása