HTML

Címkék

Újabb gyerkőccel bővül a South Park gárdája, a Family Guy atyja közben a könnyeit törölgeti

2013.04.09. 15:34 Tévénéző


south-park-crew-trey-parker.jpg

Bizarr gyerekkora volt Trey Parkernek, a South Park atyjának, és most lehetőséget kapott rá, hogy ezt az élményt átörökítse. A Comedy Central sikersorozatának alkotója már iskolásként megrajzolta egyik füzete hátuljába Kula bácsit, aki a South Park helyettes Mikulása és ikonja lett. Az idő azonban kezd eljárni Parker feje fölött, így „remegő bottal” a kezében úgy döntött, eljött a perc, hogy gondoskodjon az utánpótlásról. Parker újabb nagyszájú gyerekkel bővíti ki az univerzumát!

Persze nem úgy, ahogy az egyszerű sorozatrajongó gondolná! Cartman kitérne a hitéből, Kenny levetné magát a Sziklás-hegység egy ormótlan bércéről, Stan pedig sírva rohanna egy sötét sarokba, ha új vetélytárs érkezne South Parkba. Trey Parker és barátnője egészen másféle örömöknek néznek elébe, ugyanis az ismert tévés arcnak hamarosan gyereke születik! 

A Comedy Central animációs sorozatában eddig olyan karakterek tűntek fel, mint a kivégzett Szaddám Husszein és párja, a Sátán, a kissé szétcsúszott Jézus, na meg a már említett ünnepi kaki. Ilyen apa mellett Trey csemetéjének nem akármilyen örökségéhez kell majd felnőnie. Minden idők egyik legelborultabb tévés meséjének „agya” nem tud majd kizárólagosan a babázásra figyelni, hiszen a South Parkot a Comedy Central már a 2016-os szezonra is berendelte, így nem leszünk híján pusztító alpáriságnak és könnyfakasztó szarkazmusnak az elkövetkezendő években sem.

seth-macfarlane-1.jpg

Egészen másfajta élethelyzetbe került a családos csóka, vagyis a Family Guy atyja, aki ezentúl a szinglik táborát erősíti. Seth Macfarlane még az Emmy-gálán mutatta meg a világnak szíve választottját, a Trónok harca szépségét, Emilia Clarke-ot, pár hónappal a gála után azonban minden összeomlott. Az álompár szakított. Kíváncsian várhatjuk, hogy a 25 éves brit színésznő megkapja-e a magáét a sorozatban.

A Comedy Central két agytrösztje teljesen más életre készül hát, elméjük szüleményeit viszont szabadon élvezhetjük. Ki tudja, lehet, hogy Trey Parkert az apaság, Seth Macfarlane-t pedig épp a csajozás teszi még kreatívabbá.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: south park bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr925213584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása