HTML

Címkék

Rákóczi Ferenc visszatér a VIASAT3-ra

2013.04.09. 14:40 Tévénéző


Április 14-től indul az Újonc című álláskereső vetélkedő második évada Rákóczi Ferenc műsorvezetésével. Ahogy azt a nézők már megszokhatták, a műsor minden epizódjában három munkavállaló jelölt verseng egy betöltendő állásért. A tét nagy, hiszen csak egy lehetőség, egyetlenegy próbamunkanap áll a versenyzők rendelkezésére, hogy bebizonyítsák rátermettségüket, és eldőljön, kit választ a főnök, ki lehet az Újonc álmai munkahelyén.

ujonc-logo.jpg

A második évad egy rendhagyó epizóddal indul. A Békés Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesülete olyan nappali intézményt üzemeltet, ahol sérült gyermekeket oktatnak, fejlesztenek azzal a céllal, hogy felkészítsék őket a hagyományos oktatási rendszerben való részvételre. Az Újonc vasárnapi epizódjában ezúttal olyan hírességek pályáznak az egyesület nagyköveti címére, akik szívükön viselik a fogyatékkal élők sorsát, és nagykövetként szeretnének egy kis vidámságot csempészni a gyermekek mindennapjaiba, emellett maguk is fontosnak tartják a sérült gyermekek felzárkóztatását, integrálását.

Pityinger ’Dopeman’ László akár a személyes érintettség okán is vállalhatná a jószolgálati nagykövetséget, de elsősorban nem ezért teszi.

ujonc_2evad.jpg

„Azt gondolom, hogy egy nagyon fontos problémára hívom föl alkotóként, zenészként a figyelmet. A fogyatékkal élő társainkat magunk köré fogadjuk, így felelősséggel kell viseltetnünk irántuk. Egyrészt mert rászorulnak, másrészt, mert ezt diktálja a humanitás. Senkit nem hagyhatunk az út szélén!”

A másik nagykövet-jelölt, Balázsy Panna is szívesen segít. „Ha a jelenlétemmel hozzá tudok járulni ahhoz, hogy egy nemes dologra felhívjam a figyelmet, akkor bármikor hajlandó vagyok a részvételre.”

Krajnyák Zsuzsanna többszörös paralimpiai ezüstérmes kerekesszékes vívó nagy lehetőséget lát a feladatban: „Szeretnék példát mutatni a gyerekeknek, hogy a fogyatékkal élők számára sincs akadály, az álmok megvalósíthatók!”

Az újonc-jelöltek nem csupán jószolgálati nagykövetként támogatják a Békés Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesületének munkáját. Az általuk felajánlott tárgyakat jótékonysági árverésre bocsátják, az ennek során befolyt összeget pedig az egyesületnek ajánlják fel.

Újonc – második évad – április 14-től minden vasárnap délelőtt a VIASAT3-on.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló viasat3 újonc

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr285213509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása