HTML

Címkék

Geszti Péteréknél mese nélkül nem telik el nap

2013.04.09. 11:38 Tévénéző


Mozgalmas a reggel és az este Geszti Péteréknél: kislányaik ilyenkor menetrendszerűen beveszik a szülői ágyat, és  könyvet lóbálva vetődnek a szülők közé. Napközben és főleg hétvégén pedig jöhetnek a minimax-os kedvencek!

28.jpgFotó: Best

A kétéves Lenkének főleg Peppa és Jess köti le a figyelmét. A nagyszemű Jess cicát Péter is imádja. Sári lánya, aki négyéves, persze egész napszakokat eltöltene mesenézéssel, de ahogy Péter meséli, mindig kifigyelik, mikor megy Angelina balerina, Bibi Blocksberg vagy a Horseland, és akkor hajrá!

„Van közös tévézés is,  megdumáljuk, mi miért történik egy mesében, és tisztázzuk az alapfogalmakat.  Közben elmajszolják  azt, amit reggeli vagy uzsi közben amúgy nem lennének hajlandók megenni a csajok. Utána szaladás a bárhová, megy a táncolás, mert mindenki balerina akar lenni, mint Angelina :-)”- meséli Geszti Péter, aki pár nap múlva nem kis feladat elé áll: rajzokról, mesékről fog dönteni. Ő lesz az egyik zsűritagja annak a rajzpályázatnak, amelyet a megújult Minimax hirdetett a gyerekeknek. A legjobb rajzokból pedig mese készül! Hamarosan tehát új rajzfilm érkezik a Minimax-ra, amelyet a gyerekek rendeznek.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek bulvár minimax

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr215213174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása