HTML

Címkék

Európai premier a Vodafone AXN NOW kínálatában

2013.04.09. 15:17 Tévénéző


A Hannibál c. sikersorozat már a tévépremier előtt elérhető a live! 24/7 okostelefon portálon A Vodafone AXN NOW felhasználói már ma, az április 10-i országos televíziós premier előtt láthatják a Mads Mikkelsen, Hugh Dancy és Laurence Fishburne főszereplésével készült Hannibal c. sorozatot, az AXN vadonatúj, izgalmas saját gyártású produkcióját.

A szériában a Thomas Harris világhírű regényeiből ismert Hannibal-történet kezdetét ismerheti meg a néző, ahol Will Graham nyomozónak még fogalma sincs arról, hogy tanácsadója, Dr. Hannibal Lecter idővel sorozatgyilkossá, és egyben az ő legádázabb ellenfelévé is válik.

HAN_102-20120924-BP_0843.jpg

A sorozat minden egyes új epizódja már 5 nappal a tévépremier előtt elérhető lesz az AXN NOW szolgáltatás választékában, mely áprilisban indult útjára az igazi film- és sorozatrajongók legnagyobb örömére. A műsorcsomag igénybevételével hónapról hónapra válogatott amerikai produkciók, kiemelkedő minőségű európai sorozatok és további izgalmas, széles műfajválasztékú műsorok is megnézhetőek akár okostelefonon, akár táblagépen. A premiereken túl az AXN NOW felhasználói saját időbeosztásuk szerint nézhetnek meg további sorozatokat, illetve igény esetén újra megnézhetik az összes epizódot vagy az elmulasztott részeket. A műsorok a live! 24/7 okostelefon portálon keresztül érhetőek el a www.live247.hu/axn címen, de hozzáférhetőek díjmentes SMS segítségével is, melynek során mindössze az AXN szót kell elküldeni 1744-es számra.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: kampány hírek axn hannibal

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr165213573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása