HTML

Címkék

VV Éva úgy érzi, most végre megváltozik az élete

2013.04.06. 12:55 Tévénéző


VV Éva életében alig egy hét alatt pálfordulás következett be. A balhés lány állítja, már nem iszik, lelkileg kiegyensúlyozott. Mindezt pedig egy nála hét évvel fiatalabb fiúnak köszönheti.

73182.jpg

VV Éva eddigi, a médiából megismert élete főleg a botrányokról szólt. Az alkoholmámorban élő lánynak még a családtagjai sem jósoltak szép jövőt, ha nem változtat kicsapongó életmódján.

Úgy tűnik, valamilyen változás elindult a fiatal nő életében. Éva tíz napja költözött haza Békéscsabára, és olyan jól érzi magát, hogy esze ágában sincs visszajönni a fővárosba. Már csak azért sem, mert nem elég, hogy a családjával egy gyönyörű, új otthonban, békében telnek a mindennapjai, hanem mert időközben rátalált a szerelem. Éva szívét egy nála hét évvel fiatalabb, adoniszi testű fiatalember ejtette rabul.

Bővebben a BorsOnline-on »

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr135203944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása