HTML

Címkék

Áprilisban vitorlát bont a Film Mánia

2013.04.06. 00:31 bence_


Tengeri kalandra hívjuk a Film Mánia nézőit egész áprilisban. Minden hétvégén, szombaton és vasárnap este 19:30-tól egy-egy két részes filmmel várja a Film Mánia az érdeklődőket, akik kalandos tengeri utazáson vehetnek részt a csatornával.

-Stranded-Movie-Stills-bonnie-wright-9613201-2560-1701.jpg

Az első hétvégén, április 6-án és 7-én A rejtelmes sziget című, 2005-ben készült Verne-adaptációt vetítjük Patrick Stewart és Kyle MacLachlan főszereplésével.

Az április 13-14-i hétvégére a Partra vetve című kétrészes filmmel készül a csatorna, mely a Robinson család hányattatásairól szól egy lakatlannak tűnő szigeten.

A Feketeszakáll és a Karib-tenger kalózai hamisítatlan kosztümös kalandfilm, középpontjában a számos feldolgozásban visszatérő híres kalózkapitánnyal, Feketeszakállal, április 20-21-i héten érkezik a Film Mániára.

A tengeri kalandos sorozat záró darabja egy kanadai-amerikai film a Földtenger kalandorai című fantasy, amelyben Danny Glover és Isabella Rossellini játsszák a főszerepeket. Ezt április 27-én és 28-án vetíti a csatorna.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló filmek film mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr955203469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása