HTML

Címkék

HD minőségre váltanak a TV2 aktuális műsorai

2013.04.02. 11:55 bence_


Újabb fejlesztés a TV2-csoportnál: április 2-tól HD minőségben készülnek a TV2 aktuális műsorai, egyúttal teljesen megújul a Tények és az Aktív arculata.

Még jobb minőségben készülnek a TV2 aktuális műsorai, a Tények, az Aktív, a Napló és az Időjárás-jelentés. A TV2 HD és a Super TV2 HD csatornák nézői eddig felkonvertált formában láthatták ezeket az adásokat, április 2-tól azonban valódi HD tartalomként kerülnek képernyőre.

A HD-átállással egy időben teljesen megújul a Tények és az Aktív arculata. A TV2 saját grafikus csapata által tervezett látványos, és a nemzetközi trendeknek megfelelő arculatot először kedd délután láthatják a nézők.

- Már a felkonvertált formában készült műsorok is nagyon jó képminőségben kerültek képernyőre, de az igazi nagy ugrás most következik, a HD minőségre való átállással. Az pedig külön öröm számunkra, hogy a Tények és az Aktív esetében mindez teljesen megújult arculattal is párosul – mondta György Bence, a TV2 aktuális műsorainak vezető szerkesztője.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tv2 tévé supertv2

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr755188567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása