HTML

Címkék

Vadul megy a találgatás az X-Faktor új zsűrijéről

2013.03.28. 15:07 bence_


4047410_0fa806a5c8d34186a61e147305f27fd9_wm.jpgFotó: Vanik Zoltán / Velvet

Vadul megy a találgatás, ki ülhet be a két biztosan távozó zsűritag helyére az X-Faktor negyedik évadában. Tóth Gabi mellett a csatorna saját termékei, Vastag Csaba és Kocsis Tibor is esélyesek, amit az RTL Klub munkatársain kívül valószínűleg senki sem ért - olvasható a Velveten.

Az a helyzet, hogy Keresztes Ildikó helyére a TV2 szépemlékű műsorában, a Megasztárban felfedezett, és azóta is sikeres Tóth Gabinak van a legtöbb esélye. Sokkal érthetetlenebb, hogy a hazai szinten mindenképp komoly névnek számító Malek Miklós helyének betöltésére kinél merült fel az RTL Klub-nál Vastag Csaba vagy Kocsis Tibor neve. Vastag Csaba az első X-Faktort nyerte meg, és azóta is viszonylag jól tartja magát a közepesen népszerű énekesek között, ráadásul tök jópofa, ahogy a valamiért a környékén maradt fanatikus rajongótáborával bánik.

Bővebben a Velveten »

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr685177767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása