HTML

Címkék

„Az vagy, amit megeszel”

2013.03.25. 12:42 bence_


„Az vagy, amit megeszel” – a címe annak az igencsak bevállalós Hannibal-ajánlónak, amely kizárólag az AXN weboldalán látható és a sorozat online premierdátumát jelenti be. Az AXN legújabb saját gyártású produkciója április 11-én debütál az AXN Playerben.

Az igazi Hannibal-rajongók számára kötelező napi program a csatorna weboldalának felkeresése már most, hiszen rengeteg háttéranyagot és hírt találnak Bryan Fuller legújabb zseniális sorozatáról!

Akik pedig online tévéznének, jó, ha tudják, hogy a Hannibal epizódjai már a tévépremier másnapján ingyenesen elérhetőek az AXN Playerben!

Used for captioning.

Az AXN Playerről:

Az AXN Playerben a filmek megtekintése nincs kezdési időponthoz kötve. Az online lejátszóban bárhol, bármikor, akár több alkalommal is, HD minőségben, ingyen és legálisan nézhetjük meg a filmeket, epizódokat. Az AXN Player tartalmai bárki számára elérhető Magyarországon!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló videók hannibal

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr805170491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása