HTML

Címkék

Incze József a Hacktionben

2013.03.24. 10:57 bence_


A Hacktion hétfői, A fecske című epizódjában viszontláthatjuk Incze Józsefet a képernyőn, aki ezúttal egy megbotlott iskolaigazgatót alakít.

Incze Jozsef_A fecske.jpg

Incze egy generáció szívtiprójaként a színészmesterség mellett zenészként is nagyot alakított: a magyar Beatles együttessel járták az országot és értek el hatalmas sikereket. A közelmúltban szerepelt a Barátok közt és a Tűzvonalban című sorozatokban, megszámlálhatatlan színpadi szerep van mögötte. Jelenleg az Ábel, a Szűz és a szörny és a Jézusfaragó ember című darabokban játszik az Új Színházban. Most pedig Anger Zsoltékhoz csatlakozott, de nem a nyomozói, hanem a gyanúsított oldalon... A sztori szerint egy webcam-girl és szerelme a lány kuncsaftjait zsarolja kompromittáló felvételeikkel. Minden "rendben" megy, amíg bele nem futnak valakibe, akit hiba volt megzsarolni... Szondi (Anger Zsolt) és csapatának feladata, hogy elkapják a lányt, mielőtt szerelmének gyilkosa őt is megtalálja és végez vele...

Incze a Hacktion Újratöltve aktuális részében a szerény, visszafogott, unalmas házasságban élő Bollát alakítja, aki ráfanyalodik az online világ nyújtotta erotikus szolgáltatásokra, nem is sejtve, hogy ezáltal zsarolhatóvá válik.

„Nagyon élveztem a forgatást a Hacktion csapatával. Az internetes csetelésről viszont egyáltalán nincs jó véleményem, hülyeségnek és veszélyes dolognak tartom. A sorozat is erre hívja fel a figyelmet. Inkább az erre szolgáló magazinokat javasolnám…” - mondta a művész.

Hacktion Újratöltve – új epizódokkal minden hétfőn 20:15-kor az M1-en

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek hacktion

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr635165318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása