HTML

Címkék

Észbontók - A humor és az előítéletek játéka a Viasat3 új vetélkedőjében

2013.03.18. 17:51 bence_


Új tavaszi vetélkedőt indít a VIASAT3, Észbontók címmel, melyben női és férfi csapatok versengenek egymással értékes nyereményekért. A hazai fejlesztésű, humorban bővelkedő vetélkedő a bennünk lévő előítéletekkel játszik – például tudhatja-e egy csinos lány a választ egy focival kapcsolatos kérdésre?



A négy plusz egy fordulós játékban a csapatoknak meg kell tippelniük, hogy a felvételről bejátszott női vagy férfi „észbontók” eltalálják-e a helyes választ az adott állításra. Ha eltalálták, hogy válaszolt a páros, pontokat kapnak, melyek körönként emelkednek. A második körben képfelismerés keretében folytatódik a tippelés. A harmadik forduló két körös – a feltett kérdésekre kell válaszolni. A negyedik fordulóban mindkét csapat ugyanazt a kérdést kapja. Itt három lehetséges választ is kapnak, és szintén azt kell megtippelniük, melyik választ választották az „észbontók”.

Végül az utolsó, „Akasztják a hóhért” fordulóban saját maguknak kell megválaszolni gyors kvízkérdéseket. Itt nagy a tét, 100 pontot nyerhetnek vagy veszíthetnek. Ezután eldől, hogy ki nyerte meg a játékot és ki jut a döntő fordulóba, ahol kiderül, hogy nyer-e egyáltalán, és ha igen, mit. A döntöbe jutott csapat kap egy kérdést, három válasz lehetőséggel. Kapnak 2 nyereményt, mérlegelnek, melyiket melyik válaszra tegyék fel. Megtippelik az „észbontók” válaszát, a legnagyobb értékű nyereményt arra a válaszra teszik fel, amelyikre a legtöbb esélyt látják. Helyes válasz esetén a csapat megnyeri az értékes nyereményt.

A műsor nem egy stúdióban hanem egy budai szórakozóhelyen kerül rögzítésre.

A műsorvezető Kovács Áron, aki a Nyered ha Mered című kvízműsorral már belopta magát a VIASAT3 nézőinek szívébe.

Az Észbontók április 11.-től minden csütörtök este, nyolc héten keresztül lesz látható a VIASAT3 műsorán.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló észbontók

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr935154200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása