HTML

Címkék

Ének iskolája: Szandi, Szulák, Király Viktor és Hajós

2013.03.18. 14:14 bence_


Teljes Az ének iskolája című áprilisban induló gyerek Megasztár stáblistája. Ahogy azt már megírtuk az énekes tehetséggondozó show műsorvezetője Friderikusz Sándor lesz, és az is kiderült, hogy Hajós András ennek a műsornak a kedvéért hagyja ott a Heti hetest.

Zsűri nem lesz, hiszen ebben a műsorban nem lesz kiesés, helyette úgynevezett osztályfőnökök lesznek, Hajós mellett a tanári karban ül majd: Szandi, Szulák Andrea és Király Viktor. Az ének iskolája 8 és 14 év közötti, 16 kiemelkedő énektudású és tehetségű gyereket mutat be. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad.

"Az ének iskolája nem csak azért különleges műsor, mert a kereskedelmi televíziózás történetében ez az első ilyen megközelítésű formátum, hanem azért is, mert 16 egészen rendkívüli tehetségű és személyiségű kisgyermeket ismerhetnek meg a nézők, a tanári kar pedig olyan nagyszerű sztárokból áll, akik nem csak ismerik a gyermekek nyelvét, de a nézők szórakoztatásához is kiválóan értenek" – mondja Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

enekiskolaja.JPG

via comment:com (barb)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek az ének iskolája

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr135154193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása