HTML

Címkék

Alekosz arra számít, hogy kifizeti az RTL Klub

2013.03.13. 11:42 bence_


A VV4 győztese szerint peren kívüli megállapodással zárulhat a TV2 Összeesküvők című műsorához való átszerződésének ügye, mellyel megszegte az RTL Klubos szerződését - írja a Bors.


Alekosz szerint "folynak a tárgyalások, és úgy gondolom, hogy nagy eséllyel megegyezünk. Azt pedig, hogy anyagilag hogyan jövök ki a dologból, szintén biztatónak érzem. Még az is elképzelhető, hogy a csatorna kifizeti majd nekem az elmaradt hatmilliót, abban pedig biztos vagyok, hogy nem kell visszaadnom a nyereménylakást és az autót sem. A következő tárgyalás inkább formális jellegű lesz, szerintem addigra dűlőre jutunk" - nyilatkozta a lapnak.


A valóságshow hőssel ellentétben az RTL Klub programigazgatója más ­véle­ményen van, "én egyelőre nem láttam olyan egyezségi ajánlatot, amely komolyan megfontolható lenne" mondta Kolosi Péter.


Alekoszt egyébként nem kell félteni, mint a lapnak elmondta, havi egy-két milliót keres azzal, hogy lakásokat újt fel és haszonnal tovább adja őket. "Negyvenéves koromra szeretnék összegyűjteni 500 millió forintot, hogy ne kelljen utána többet dolgoznom" - mondta.


alekoszauto.jpg


Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!






via comment:com (barb)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr155154182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása