HTML

Címkék

Eurovíziós Dalfesztivál 2013 - ByeAlexről a szakmának is van véleménye

2013.03.12. 23:47 bence_



A Kiskegyed arra volt kíváncsi, hogy a szakmabeliek mit szólnak ByeAlex sikeréhez, ahhoz, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtezőjét nem egy képzett énekes, hanem egy filozófia szakon végzett fiatalember nyerte.

Szekeres Adrien énekesnő:

- Üdvözlöm ezt a ByeAlex-jelenséget, mert végignézve az indulókat, magasan ő ugrott ki az egész mezőnyből. Szerintem a zenélés ott kezdődik, hogy valaki olyan dolgot csinál, ami egyedi. Lehetne szempont, hogy milyen a hangja, de ebben az esetben felesleges ezt elemezgetni. Hobót és Cseh Tamást sem azért szeretjük, mert olyan fantasztikus a hangjuk.


Danny Blue mentalista:

- A fiatalember előadásmódja rendkívül érdekes, és a fiatalok körében ez a stílus manapság nagyon trendi. Nem lehet csak úgy legyinteni rá. A nemzetközi megméretésen fel lehet dobni ezt a produkciót kicsit látványosabb fényeffektekkel, valami show-val, és akkor kint is sikert érhet el. A nézők már vágynak valami másra, egy nem hétköznapi produkcióra.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek eurovíziós dalfesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr65154179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása