HTML

Címkék

Másnaposok 3 előzetes [The Hangover Part III trailer]

2013.03.10. 13:11 bence_


Néhány napja elindult a Másnaposok 3 [The Hangover Prt III] marketing kampánya egy plakát közzétételével melyet lentebb láthattok, most pedig itt az első előzetes is.


A trailer nem árul el túl sokat a sztoriról ám annyi kideríthető belőle hogy újra láthatjuk az előző részben letartóztatott Mr. Chow-t és ahogy az első részben úgy a trilógia harmadik részének nagy része is Las Vegasban fog játszódni.


A szereposztás maradt a régi vagyis Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Bradley Cooper, és Ken Jeong szórakoztat majd bennünket, de több ismerős arc is feltűnik majd a vásznon.


Sajna az előzetes nem bővelkedik éppen poénokban de reménykedjünk benne hogy a történek és maga a film nem lesz erőltetett, kár lenne egy gagyi résszel lezárni a trilógiát. Annál is inkább mivel az első rész alig 35 millió dollárba, a második kb 80 millióba a hírek szerint a harmadik pedig már több mint 100 millió dolláros költségvetéssel készült.


Íme tehát a Másnaposok 3 előzetese [The Hangover Part III trailer]:



A film egyébként Amerikában május 24-én kerül a mozikba, itthon pedig május 30-án debütál.



Másnaposok 3 plakát






via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: filmek videók

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr395154173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása