HTML

Címkék

Hajós a Heti Hetesből a TV2 gyerek tehetségkutatójába igazolt át

2013.03.09. 10:58 bence_


Az utóbbi időben egyre több munkatársa vándorol át az RTL Klubnak a TV2-höz. Erdélyi Mónika kezdte a sort, majd Friderikusz Sándor folytatta és most Hajós András is beállt a sorba.


A Heti Hetes egyik oszlopos tagja azért döntött a konkurens csatorna mellett mert egy jóval testhezállóbb feladatkört ajánlottak fel számára Az ének iskolája című új gyerek tehetségkutató mely áprilisban indul.


A műsorban 8-14 éves lurkók szerepelnek majd akiket egy 4 főből álló tanári kar fog értékelni. Ezen tanárok közé fog tartozni Hajós András is.


A zsűritagok – vagy ha úgy tetszik „tanárok” – kis osztályokat kapnak majd és segíteniük kell őket a felkészülésben amolyan X-Faktor mentor jelleggel.



Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk Az ének iskolájából nem fog kiesni senki így a tehetségkutató helyett inkább ráillik a tehetséggondozó megjelölés.



Hajós András






via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek heti hetes az ének iskolája

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr915154161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása