HTML

Címkék

Hal a tortán új részekkel a SuperTV2-n!

2013.03.04. 10:56 bence_


Március 4-től vadonatúj részekkel indul a Hal a tortán! A gasztro-reality hétköznap esténként a TV2-csoport legfiatalabb csatornáján, a SuperTV2-n várja a nézőket. 
A Hal a tortán gasztro-reality március 4-től a SuperTV2-n újra bepillantást nyújt a magyar sztárvilág vendégváró estéibe. Minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén értékelik a házigazda vendéglátói teljesítményét.

A nézők biztosak lehetnek benne, hogy minden ötösfogat alaposan megválogatja majd a hozzávalókat: a csípős chilivel, humorral és beszólásokkal fűszerezett műsorban nem csak a hagyma okoz majd könnyfakasztó pillanatokat. A műsor gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd lesz, aki ezúttal sem rejti véka alá a véleményét. A Hal a tortán már az első héten igazi sztárparádéval indít: Galambos Lajos, Szabó Zsófi, Gesztesi Károly, Dukai Regina és Hajdú Péter igyekeznek lefőzni egymást.

Hal a tortán – március 4-től minden hétköznap este a SuperTv2-n!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr415154130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása