HTML

Címkék

Nyaralnak nyereményükből a 40 milliós játszma győztesei

2013.02.27. 09:11 bence_


4 millió forintot nyert egy házaspár a televíziós vetélkedő keddi adásában. A boldog milliomosok most egy családi nyaralás terveznek.

Kedd es­te a főnyeremény egytizedét, azaz négymillió forintot vitt el A 40 milliós játszmából Szakál Iván és fe­lesége, Szakál Szabó Szandra. Lapunk arról kérdezte a boldog nyerteseket, mire költik majd az összeget.

– Egy szuper családi nyaralás szerepel a terveink között, ahova természetesen visszük a gyerekeinket és a nagyszülőket is, hogy amíg ők vigyáznak a kicsikre, kettesben lehessünk – magyarázta lelkesen Szandra. – Törökországban már voltunk egyszer, és szerintem most is oda megyünk.

A házaspár egyébként nagyon élvezte a műsort, azt mondják, bármikor visszamennének játszani. – Remekül éreztük magunkat, és még pénzt is nyertünk – tette hozzá Szandra, aki jelenleg otthon van a gyermekeivel, előtte pedig rajzot tanított. Férje, Iván személyi titkárként dolgozik. Alig várják a közös családi kikapcsolódást.

(Bors)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek a 40 milliós játszma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr745154107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása