HTML

Címkék

Magyar takarítónő a sztár a szerb Megasztárban

2013.02.27. 01:22 bence_


Második lett Bús Hajnalka, a vajdasági magyar takarítónő Szerbia legnépszerűbb tehetségkutató műsorában, a Ja imam talenatban. Bús Hajnalka a vasárnap esti döntőn Mariah Carey Jesus loves me című számával indult. Miután a győztesről közönségszavazatok döntöttek, szerb riválisával szemben az első helyet és az ezzel járó százezer eurós nyereményt nem sikerült megnyernie.


A 39 éves Hajnalka egy szabadkai középiskolában takarítónő, és eddig nyilvánosan még sehol nem énekelt. Édesapja, Lakatos Ferenc Zsiga ismert szaxofonos és énekes volt, de nem sokat foglalkozott a lányával, sokszor megverte őt és édesanyját. Szerbiában a szerb Susan Boyle-ként emlegették Hajnalkát, aki azonban nem szeretett volna azonosulni ezzel a titulussal.

- Nem hinném, hogy olyan lennék, mint Susan Boyle, a karakterünk rendkívül eltérő, azonban az igaz, hogy mindketten keményen megküzdöttünk az életben mindenért - idézi Hajnalka nyilatkozatát a srbija.blog.hu.

A döntő előtt a szerb Alo című újságnak elmondta: még győzelme esetén sem biztos, hogy otthagyja takarítónői állását, mert szereti a munkáját és sok szeretetet kap a gyerekektől - írja az Új Ász.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: megasztár bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr525154104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása