HTML

Címkék

TV2 vs RTL Klub: még nem dőlt el a csata

2013.02.26. 12:38 bence_


Ahogy tegnap megírtuk, elindult a tavaszi hadjárat a főműsoridőért a TV2 és az RTL Klub között, némileg átalakítva a műsorrendet, megcsereberélve a műsorokat taktikáznak a nézőkért a csatornák. Ahogy megígértük, megszereztük a statisztikákat, amiből az derül ki, hogy a nagy háborúsdiban a nézők még egyelőre nem álltak fel egyik csatázó fél mögé sem, azaz ide-oda rángatják a távirányítót.

A mostani felállás szerint a 40 milliós játszma a Fókusszal szemben állt fel csatarendbe, a hétfői adatok szerint a 18-49-es korosztályban 19:45-ig a Fókusz győzedelmeskedett, aztán a nézők átkapcsoltak gyorsan Rákóczi Feri vetélkedőjének utolsó tíz percére.

Az Éjjel-nappal Budapest a TV2 lólépésének köszönhetően most a Családi titkokkal megy szemben. Nagyjából 20:10 percig a TV2 dokurealityje állt jobban egy kicsivel, aztán fordult a kocka, az RTL bulizó fiataljai kb 10 percig uralják a görbét, majd a Barátok közt kezdetéig (20:30) megint a Családi titokra kapcsolt a jónép. Onnantól pedig ugye, nem kétséges az eredmény.

via comment:com (barb)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: nézettség fókusz a 40 milliós játszma családi titkok éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr405154100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása