HTML

Címkék

Ötszáz jelentkező már van az Éden Hotel 3-ba

2013.02.25. 13:43 bence_


Nagyjából 30-40 szereplő kell egy Éden Hotel szériához, de mindig van egy pótlista, sok névvel, mert bármikor előfordulhat, hogy a kiszemelt játékos utazás előtt épp varázsaltos szerelembe hull, parádés állást kap, így visszamondja a játékot. Mindenesetre egy casting során a fotók, leírások alapján legérdekesebb karaktereket behívják a tévék, több száz embert megnéznek, hogy kiválasszák azokat, akikben van valami motiváció, akik humorosak, konfrontatívak, konfliktusgenerálók - de legalább szépek.

Mint a Viasat3-nál kérdésünkre elmondták, egy hét alatt jó ötszáz jelentkezést regisztráltak, ennyi fiatal utazna el nagy duzzogva a trópusokra, hogy hazahozzon – másodmagával – 25 millió forintot. Az alábbi képeken Alexa és Kira, a korábbi sorozatból.


Kira
(Napi Vízió)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek éden hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr845154093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása