HTML

Címkék

Barátok közt: Hanna melltartót villantott

2013.02.25. 12:39 bence_


Peti és Hanna tolják befele a csokitortát a Clau-villában, a tanár a téma, nagy spanok lettek, még be is jelölte Hannát a Facebookon Konnektoron! Ajjaj, ez nem indul jól, alapszabály, hogy tanárt sose vegyél fel ismerősnek, kivéve, ha már nem tanít, és esetleg jóban voltatok. Peti szerint ha Hanna visszajelöli, akkor le kell takarítania a képeit az adatlapjáról, de legalábbis a profilképét le kell cserélnie.


Egyből fotózza is a Hannát, de az inkább kidobja őt, mondván tanulnia kell. A búcsúpuszi megint smárra sikerül, és amint Peti kimegy, Hanna egyből leeszi a fehér pulóverét csokitortával. És atyavilág, mekkora fordulat, Peti bent felejtette a telefonját, és pont akkor nyit be, amikor Hanna átöltözik és egy szál semmiben áll ott.

(via hogyvolt.blog.hu)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: barátok közt képek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr425154083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása