HTML

Címkék

A Dal első középdöntője volt az eddigi legnézettebb

2013.02.25. 11:49 bence_


A Dal 2013 eddigi legmagasabb nézettségű eseményét produkálta a széria első, szombat esti középdöntője. Az M1-en és a Duna World-ön párhuzamosan sugárzott adást az éppen tévézők 23,5%-a választotta, ami 1 millió 143 ezren nézőt jelent. A vasárnap esti középdöntő sem maradt el a szombatitól: ekkor is több mint 1 millió nézője volt a műsornak.

A hétvégi két középdöntővel teljes lett az Eurovíziós dalválasztó showműsor döntős mezőnye. A zsűri szombaton Kállay-Saunders Andrást és Rácz Gergőt, vasárnap Radics Gigit és Vastag Tamást juttatta a fináléba. A tévénézők a két középdöntő alkalmával 170 ezer SMS-szavazatot küldtek kedvencükre, így Agárdi Szilvia, Pál Dénes, a ByeAlex, Keresztes Ildikó, Cserpes Laura is ott lesz a döntőben.

Szombaton több mint 2,5 millióan néztek bele a közel két és félórás show-ba, vasárnap 2,3 millióan: a két este valamelyikén pedig 3,4 millióan.

A Dal 2013 a saját műsorsávjában mindkét este a legnézettebb műsor volt: a rangsorban utána következők nézőszáma közel félmillió fővel marad el az Eurovíziós dalválasztó show nézettségétől.

Vasárnap a második középdöntővel nagyjából egy időben sugárzott Nagy Duett c. showműsor nézettsége 500 ezer fővel kevesebb volt a Dalénál, utóbbi még a 18-49-es korosztályban is lényegesen jobban teljesített.



A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: nézettség a dal

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr115154081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása