HTML

Címkék

Új időszámítás az RTL II-n

2013.02.19. 15:10 bence_


Számos új, csak az RTL II-n látható saját gyártású műsorral, visszatérő hazai kedvencekkel, valamint sorozatpremierekkel indul az RTL II megújult műsorstruktúrája!

A délutánt továbbra is a telenovellák uralják, 14 órától folytatódnak a kedvenc sorozatok: Csók és csata, A végső akarat és a Több mint testőr. Hétfőtől minden hétköznap 17 óratól két hazai sorozattal jelentkezik az RTL II, először a Barátok közt előző esti epizódjai láthatók, majd 17:30-tól szintén hétfőtől-péntekig egy másik népszerű sorozat, a Szeress most! tért vissza a képernyőre.

A főműsoridőt a Vacsoracsata vezeti fel 18:30-kor, majd 19:30-kor az RTL II már közkedvelt műsorai mellett két új produkció is jelentkezik: hétfőn Legyen Ön is Milliomos!, kedden a vasárnapi Heti Hetes ismétlése, szerdán Forró nyomon Máté Krisztával. Csütörtök este pedig új sajátgyártású műsor jelentkezik, a Gazdálkodj okosan. Egy heti magazin, amely nehéz helyzetben lévő családok bemutatásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel. Pénteken pedig Istenes Bence műsorvezetésével indul a Péntektől péntekig, amely az elmúlt hét nap legérdekesebb témáival foglalkozik.

Tegnap este elindult és ezután minden hétköznap 20:30-tól látható a Segítség, bajban vagyok! Az ügyvéd/pszichológus válaszol címmel egy új konstruált reality, amely két fontos probléma halmazzal foglalkozik: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból érdekes helyzetekkel. Akik már megszerették a Gyanú árnyékában produkciót, ezt is biztosan nézni fogják, ugyanis itt a fordulatos dokureality történeteken túl, a nézők igazi szakemberek, jogászok és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják majd. A műsor tehát nemcsak szórakoztató, izgalmas, de informatív is lesz. A mai adás több fiatalt értintő jogi kérdéssel is fogalkozik. Egy 16 éves lány modell szeretne lenni, ahogy az gyakran előfordul egy fotózáson meztelen képek is készülnek róla. A lány akarata ellenére ezek nyilvánosságra kerülnek, az ügyvéd válaszából kiderül, hogy vajon lekerülhetnek-e valaha a képek a világhálóról.

21:30-tól sikersorozatok jönnek, amelyek között több országos televíziós premiert is kínál az RTL II nézőinek. Hétfőn Nyomtalanul, majd kedden Homeland-A belső ellenség. Magyarországon először az RTL II tűzi műsorára az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozatát. Ha szerda, akkor Dallas. Az első sorozat vetítése után, hamarosan az RTL II-n lesz először látható a második évad. Csütörtökön és pénteken A mentalista egy-egy epizódja kerül képernyőre. Szombaton 18 órától Bud Spencer főszereplésével indul egy könnyed 2010-es olasz krimisorozat, a Nincs kettő séf nélkül, csak az RTL II műsorán.

22:30-tól minden hétköznap a sorozatrajongók legnagyobb örömére két órával az RTL Klubos sugárzás után következik a Barátok közt. Az új kínálatból az RTL II Híradó sem hiányozhat, a jól megszokott 23 órás kezdéssel várja a nézőket minden hétköznap.

A sztárok pedig már javában gyakorolnak, ugyanis március 9-én indul a Szombat Esti Láz legújabb évada.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló legyen ön is milliomos barátok közt szombat esti láz heti hetes vacsoracsata gazdálkodj okosan szeress most homeland forró nyomon csók és csata segítség bajban vagyok

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr725154062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása