HTML

Címkék

A cég (The Firm) – pilot

2012.02.08. 02:48 bence_


A sorozat John Grisham "A cég" című regénye alapján, a szerző közreműködésével került átültetésre a tévéképernyőre, konkrétan az AXN-ére – ugyanis saját gyártású műsorról van szó. Korábban már készült belőle film, ami szintén a The Firm címet viseli és 1993-ban jelent meg, most ezután járunk 10 évvel a történetben. Ez a csatorna első saját gyártású sorozata, és azt kell mondjam, az AXN belenyúlt a tutiba. Amerikában már bemutatták, a világpremier pedig február 19-én lesz egységesen. Megnéztük az első két részt.



Konkrét értékelésbe nem mennék bele, arra ott a junkie, de annyit mondhatok, hogy a várakozásaimat messze felülmúlta a 80 perces pilot. A mozis vetítés eredeti nyelven történt, ám itthon belenéztem a szinkronos DVD-be és igen jól eltalálták a szinkronhangokat is. Elsőre összejött az AXN-nek? A sorozat biztosan, illetve a tegnapi esemény szervezése is csillagos ötös, hozták azt, amit az HBO tudott a Trónok harca bemutatóján tavaly áprilisban. A lenti kis pakk se semmi, a könyv és a naptárszerűen lapozható ismertető mellé még egy pendrive(!) is rejtőzött a csomag alján.

Eredeti cím: The Firm
Műfaj: dráma
Pilot időtartama: 80 perc
Megjelenés éve: 2012
Főszereplők: Josh Lucas (Az igazság ára), Callum Keith Rennie (Kaliforgia), Molly Parker (Dexter), Tricia Helfer (Battlestar Galactica)

★★★½☆

Útravaló: John Grisham eredeti regénye, pilot DVD, hajtogatós sajtóanyag, pendrive, poszter, sajtóközlemény

*A sorozat február 19-én debütál világszerte, kizárólag az AXN műsorán. A pilot epizódot egy elővetítésen nézhettük meg, illetve kaptuk meg DVD-n a csatorna jóvoltából.

Ui.: Volt a vetítésen egy külön poén annak tekintetében, hogy olvasom a Zolispotting blogot. Persze ez csak nekem vicces. Épp a blog címszereplője ült feküdt az előttem lévő sorban.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: sorozatok the firm

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr265154045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása