HTML

Címkék

Folytathatja a taktikázást Bonnie és Clyde

2011.11.26. 12:30 bence_


A ÖsszeEsküvők rezidenciájának Bonnie és Clyde-ja ismét elválaszthatatlannak bizonyult, a tizedik összecsapásról Ricsi és édesanyja, Éva tértek vissza győztesen, Niko legnagyobb örömére. Tegnap összesen öten távoztak a játékból.

Hatalmas fölénnyel nyerte az összecsapást a vagány Ricsi és édesanyja, Éva asszony, végig magabiztosan vezettek. Nagy vokskülönbséggel szavazták őket vissza a nézők, akik így kinyilvánították: kíváncsiak a taktikázó vőlegényjelölt és párja, Niko további kalandjaira.

A műsor egyik színfoljának, Kati mamának és az ő Marci fiának azonban így távoznia kellett a játékból, nem térhettek vissza a többiekhez.

Rajtuk kívül tegnap este még három játékos hagyta el a Rezidenciát: Diaz egészségügyi problémák miatt jött ki, Szilót és édesanyját, Erzsókot pedig kizárták a műsor készítői. A vőlegényjelölt ugyanis megütötte barátnőjét, Renikét.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek összeesküvők

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr845153865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása