HTML

Címkék

Esélyt sem adott ellenfelének Nikó

2011.11.19. 11:09 bence_


Fölényes győzelemmel tért vissza az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára Nikó. A nézők egyértelműen Bonnie és Clyde bimbózó szerelmét támogatják.

Egy percig sem volt veszélyben Nikó győzelme a kilencedik ÖsszeCsapáson. A műsor adásideje alatt az egyik fantomképet rejtő lánynak ugyanis több mint háromszor annyi szavazata volt, mint a másiknak. A stúdióba eljött Ricsi is, egyedüliként a fiúk közül. Egykori és jelenlegi választottja hűvös távolságtartással ültek egymás mellett. Mónika – miután újra szembesítették azzal, hogyan alázta Nikót a játék során – elnézést kért ellenfelétől, mondván ő nem ilyen és csak a körülmények hozták elő belőle ezt a stílust. Az anyósok egyértelműen Mónikát várták vissza a játékba, az ara- és vőlegényjelöltek véleménye azonban megoszlott. Bár úgy tűnt, Mónikára a nemrég beköltözött Alekosz is kiveti hálóját, de egy balul sült randevú után a görög letett arról, hogy meghódítsa a szőkeséget. A pár nélkül maradt Mónikának a nézők sem kegyelmeztek, így számára véget ért a játék.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek összeesküvők

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr765153841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása