HTML

Címkék

Lilu lesz Ördög Nóra párja a Csillag Születikben

2011.11.18. 11:22 bence_


Tavasszal ismét jelentkezik az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A műsornak azonban ezúttal rendhagyó módon női műsorvezető párosa lesz Ördög Nóra és Lilu személyében.

A sikeres tehetségkutató showműsor 2012 tavaszán folytatódik, immár a negyedik szériával. A Csillag Születikben azonban egy nagy változás már mindenképpen van, méghozzá a műsorvezetők személye. Ördög Nóra műsorvezető társa ezúttal Lilu lesz. Korábban még nem volt példa arra Magyarországon, hogy egy ekkora volumenű műsornak női műsorvezető párosa legyen. A közös munkát már mindkét műsorvezető izgatottan várja.

„Nagyon örülök annak, hogy jövőre Liluval közösen vezethetem a Csillag Születiket. Korábban dolgoztunk a Reggeliben, bár sajnos csak keveset lehettünk együtt a műsorban. Mikor azonban volt erre lehetőségünk, az már-már ünnepi alkalomnak számított, így nagyon élveztük a közös munkát. De arra ne számítsanak a nézők, hogy nagyon csajos lesz a műsor és csak a tűsarkakról szól majd. Lilunak nagyszerű humora van, így szerintem tökéletes párost alkotunk.” – mondta Ördög Nóra.

„Már a Csak csajok idején is állandóan forszíroztuk, hogy milyen jó lenne, ha egy másik műsorban is együtt tudnánk dolgozni és ez most valóra vált. Nagyon izgalmas lesz, hisz arra még nem volt példa Magyarországon, hogy egy tehetségkutató műsornak női műsorvezetői legyenek. Érdekes lesz a mi párosunk, hisz alapvetően tűz és víz vagyunk, de mégis remekül tudunk a másikkal dolgozni, sőt, a magánéletben is nagyon jó a kapcsolatunk.” – tette hozzá Lilu.

A tehetség sokszínű, ahogyan ez jövő tavasszal, az RTL Klub Csillag Születik című műsorában is kiderül. A csatorna pedig már várja a jelentkezéseket a www.rtlklub.hu/csillag oldalon.

(Fotó: Bársony Bence/Sajtóklub)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


2 komment

Címkék: hírek csillag születik

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr645153837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bence 2011.11.18. 11:22:00

Jó kérdés, ezt egyelőre mi se tudjuk.

Anonymous 2011.11.18. 11:22:00

hol lehet a válogatásra NÉZŐNEK jelentkezni??
süti beállítások módosítása