HTML

Címkék

Ősszel elindul az anyósőrület a TV2-n

2011.06.29. 22:44 bence_


Lépnie kellett a TV2-nek is az RTL hatására, így ősszel ők is új valóságshow-t indítanak. A The Perfect Bride bentlakásos, napi reality tizenkét lánnyal, hat pasival, és a srácok mindenre elszánt mamáival. Ahol a fiúk és lányok egymást és a boldogságot, az anyósjelöltek pedig tökéletes menyüket keresik.

Törökországból indult, de futott Olaszországban, a Közel-Keleten és Indiában is a formátum, amelyben az anyósok és a potenciális arák közös fedél alatt élnek majd, míg egy másik házban a reménybeli vőlegényeket szállásolják el. A lakrészeket közös kert köti össze, ahová csak a fiatalok léphetnek, az anyukák pedig napi rendszerességgel videotelefonon keresztül érintkeznek fiukkal.

Minden héten egy élő showműsorban fog eldőlni, hogy kinek kell hazamennie. Egyszer az anyósok döntenek a menyasszonyok sorsáról, másszor pedig megfordulnak a szerepek és a menyasszonyjelöltek mondhatnak ítéletet az anyósokról.

- Azért hiszünk ebben a formátumban, mert úgy véljük, ez egy nagyon szerethető, humoros valóságshow, amelyben sok a csavar, a fordulat, és persze valós érzelmi drámák is várhatók – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

A The Perfect Bride ősszel indul a TV2-n, addig is mutatunk egy videót az olasz formátumról.

http://tv2.hu/elozetesek/video/kulonleges-reality-vel-robban-be-az-oszbe-a-tv2/player/embed

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek összeesküvők

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr225153741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása