HTML

Címkék

Sorozatok nyáron is az AXN-en

2011.06.26. 00:55 bence_


Sajtóközlemény – Imádnivaló szélhámosok, sármos értelmiségiek és szívdöglesztő vámpírok – mindannyian az AXN nyári műsorán. Az AXN sorozatcsatorna idén nyáron is új premierekkel és a legizgalmasabb minőségi sorozatokkal várja nézőit a képernyőn és az interneten egyaránt. Ebben a válogatásban a legjobb sorozatok csakis az AXN képernyőjén, a nap 24 órájában.

A meleg idő beköszöntével még forróbb perceket szerez majd a rajongóknak Doktor House, akinek záró epizódjait nem lehet kihagyni. Túlfűtött szexi estéket ígér David Duchovny a Kaliforgiában. Ha valaki pedig további kalandokra vágyik, akkor izgulhat az AXN képernyője előtt a CSI: New York- New York-i helyszínelők vagy az NCIS:Los Angeles nyomozóinak munkáján. A vámpírvilág szerelmesei pedig követhetik Sookie történetét a True Blood – Inni és élni hagyni című sorozatban. Az AXN további csemegét kínál az interneten is a vámpírrajongóknak, ahol az AXN Playerben is láthatóak majd a Being Human – Emberbőrben misztikus hármasának történetei. Nem csak a képernyőn, de az AXN Playerben is debütál majd az amerikai premier után egy nappal a Ments meg! (Rescue Me) 6-ik befejező évadjának legújabb epizódja és bemutatkozik a csatornán és az online video lejátszóban is , a Vagányok – Öt sikkes sittes (Hustle) is. Az online sorozatok közül érdemes kiemelni még a Sanctuary – Génrejtek című sorozat legújabb évadát, amelyben éppen a világ megmentésén fáradoznak a kanadai sci-fi szereplői.

11_tv_hou06_e8719_0042-1

DOKTOR HOUSE (HOUSE M.D.)– 6. ÉVAD – A KIHAGYHATATLAN UTOLSÓ RÉSZ!

Műsoron: keddenként 22.00-kor

Miután az egész évadban súlyos gyógyszerfüggősége ellen küzdött, a szeretnivalóan undok doktor embert próbáló helyzetbe kerül, ami miatt végül szánalmas magánélete is megváltozik. A Doktor House elképesztően sikeres innovatív kórházsorozat kiterjedt és hűséges rajongótáborral, melyben az ellenség a bonyolult betegségek, a hős pedig egy tüskés, kötekedő doktor, aki senkiben sem bízik, legkevésbé a betegeiben. 6. ÉVAD UTOLSÓ EPIZÓD JÚLIUS 27-ÉN!

Rajongók figyelem: Doktor House nyáron hétköznap esténként velünk marad, hétköznap esténként újranézhetjük a mogorva zseni doki hihetetlennek tűnő gyógyításait.

TRUE BLOOD – INNI ÉS ÉLNI HAGYNI – 2. ÉVAD

Műsoron: keddenként 23.00-kor

Visszatérünk az Isten háta mögötti kisvárosba, a louisianai Bon Tempsben, ahol nagy dolgok történnek, bár a 173 éves vámpír Bill és Sookie Stackhouse szerelme mégsem jut el az áhított esküvőig. Szerelmükről egy ideig elterelődik a hangsúly, mert előbb Dallasba kell utazniuk egy kis vámpírvadászatra, majd otthon kell megmenteniük néhány jó barátjukat a pusztulástól. A sorozat újabb természetfeletti lényekkel, vad

orgiákkal és váratlan fordulatokkal szórakoztatja nézőit az AXN képernyőjén. És persze minden rész sok nyitott kérdést hagy maga után, így fokozva az izgalmakat egészen a következő epizódokig.

KALIFORGIA – 3. ÉVAD

Műsoron: szombatonként éjfélkor

A harmadik évadban a Hank Moody katedrára cseréli az írógépét, bár a sok fiatal egyetemista lány újabb kihívások elé állítja a szexfüggő írót. A szókimondó, nehézsorsú Moody a tanárlét nehézségeivel küzd, míg lázadó lányát az “azt csinálod, amit mondok, nem azt, amit én csinálok” elv szerint neveli. Nem könnyű az egyedülálló apa élete, különösen Beccával, aki állandóan megkérdőjelezi a tekintélyét. A helyzetet nehezíti, hogy Chelsea, Becca új barátnője problémás lány: szexel és drogozik. Ez újabb problémákat hoz Moody eddig sem felhőtlen életébe.

Cfn-epi301-0421i1

CSI:NEW YORK- New York-i helyszínelők – 7. ÉVAD

Műsoron: szerdánként 21.00-kor

A New York-i igazságügyi nyomozók a csúcstechnika és a modern tudomány segítségével megoldják a Nagy Alma városának legrejtélyesebb ügyeit is. Mac Taylor (Gary Sinise) igazán elszánt helyszínelő, aki még hisz abban, hogy minden mindennel összefügg, továbbá, hogy mindenkinek megvan a maga története. A tudomány elveinek vaskalapos követője, Mac Taylor nyomozó munkája valószínűleg a 7. évadban sem lesz unalmas, mivel

új kolléganőt kap. Stella Bonasera nyomozó helyére, Jo Danville (Sela Ward) kerül, aki folyamatosan belső megérzéseire és női logikájára hagyatkozva próbálja megoldani a bűnügyeket.

NCIS: LOS ANGELES – 1. ÉVAD

Műsoron: vasárnap és hétfő esténként 22.00-kor

Az NCIS: Los Angeles tengerészeti helyszínelői, a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoznak. A nyugati part csapata Gibbs teamjéhez hasonló ügyeken dolgozik, ám itt, távolabb az NCIS főhadiszállásától a főnök, Hetty szabadabb kezet kap a munkában. Két legtapasztaltabb nyomozója G. Callen és Sam

Hanna különleges ügynökök; a csapatot segíti Eric Beal, komputermágus, a terepmunkáról álmodozó Nate Getz, pszichológus, valamint a team nőtagja, Kensi, akinek egyik specialitása a könnyed beépülés.

VAGÁNYOK – 1. ÉVAD – ÚJ SOROZAT AZ AXN-EN!

Műsoron: július 19-től keddenként 21:00-tól

A Titkos szolgálat alkotóitól az elismert szerző, Tony Jordan forgatókönyve alapján készült az AXN új sorozata, igazi nagyvárosi stílusban. A VAGÁNYOK egy londoni szélhámos banda csavaros cselszövéseit követi, tele akcióval és humorral. A VAGÁNYOK hősei mesterei az átverésnek, legyen szó drága festmények vagy éppen olcsó filmdíszletek hamisításáról, esetleg a bank biztonsági főnökének kétszeres átveréséről. Akárhogy is, célpontjaik mindig az amorális, pénzimádó fehérgalléros gazemberek. Az egyes epizódok egy központi történet, a “hosszú trükk” köré épülnek, de a cselekményt különböző melléktörténe

tek, a “rövid trükkök” színesítik… Becsületes bűnözők, lelkiismeretes csalók: a VAGÁNYOK szerethető szélhámosai az Ocean’s Eleven hangulatát idézik. ÁTVERÉS INDUL. Érdemes az AXN-en figyelemmel követni a szeretnivaló bűnösök kalandjait, mivel az AXN hamarosan a második szériát is műsorra tűzi.

MENTS MEG (RESCUE ME) – 6. ÉVAD – ÚJ ÉVAD EGY NAPPAL AZ AMERIKAI PREMIER UTÁN!

Műsoron: július 14-től szerdánként 23:00-tól

A sorozat főszereplője a veterán tűzoltó Tommy Gavin (Dennis Leary), aki próbál megküzdeni problémás magánéletével, a mindennapi nehézségekkel és a 9/11-es terrortámadás utáni traumával. A hatodik évad egy dermesztő látomással indul, melyben Tommy a túlvilágon bolyong. Családja, elesett társai és az emberek, akiket nem tudott megmenteni rettenetes dolgokat mutatnak neki. Visszatérve az életbe, mindenki Tommy-t figyeli, hogy ne legyen több botlása. Ő viszont folyamatos kétségbeesésben él, látomásaitól kís

értve. Miután kiment egy papot egy égő templomból, reméli, hogy kap valamilyen útmutatást halálközeli élményeivel kapcsolatban.

A sorozat a befejező évad 11. epizódjával folytatódik, ám az első tíz rész már elérhető az AXN PLAYER-ben! Természetesen az új epizódok is folyamatosan felkerülnek az AXN Playerbe a tv-adást követően.

Being Human – EMBERBŐRBEN – 1. ÉVAD

Műsoron: keddenként 22.00-kor

Ha eddig biztos voltál benne, hogy embernek lenni nehéz dolog, ismerd meg Aidant, (Sam Witwer) a több mint 260 éves, volt szabadságharcosból lett vámpírt, akinek ösztönei újból felülkerekednek a racionalitáson. Josht (Sam Huntington) a vérfarkast, aki egy vérfarkas-támadás áldozataként vált maga is szörnyeteggé, pedig azelőtt ígérete

s orvostanhallgatóként menetelt bíztató jövője felé. És végül Sallyt, (Meaghan Rath) a szellemlányt. A sorozatban váltakoznak a humoros, izgalmas, vérfagyasztó és romantikus történetek, jelenetek, amelyeket mindvégig egy külső nézőpontból szemlélhetünk. Az Being Human – Emberbőrben- című sorozat azt vizsgálja, vajon mit jelent embernek lenni, egy kívülálló szemével.

GÉNREJTEK (SANCTUARY) – 3. ÉVAD

Műsoron: AXN Sci-fi, hétfő-szerda-péntek esténként 21.00-kor

A Sanctuary – Génrejtek egy kanadai sci-fi-fantasy televíziós sorozat. A génrejtek különféle természetfeletti, abnormális élőlények otthona, melyben biztonságban élhetnek a külvilágtól, illetve a külvilág is biztonságban élhet tőlük. Dr. Helen Magnus (Tapping) és csapata ezen természetfelettiek megsegítését tűzte ki céljául. A harmadik évad epizódjában a csapat kétségbeesetten próbálja megtalálni a módját, hogy elkerüljenek egy globális katasztrófát. Dr. Magnus igyekszik rátalálni Nagy Bertára, Kate a szökőárral fenyegetett város evakuálásában vesz részt, Willnek pedig ismét kapcsolatot kell teremtenie Kalival, hogy véget vessenek a közeledő katasztrófának.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló 2011 ősz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr415153737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása