HTML

Címkék

A TV2, a FEM3 és a PRO4 nyári sorozatai

2011.06.01. 00:39 bence_


A vakáció közeledtével a TV2 Csoport csatornáinak struktúrája is átalakul, új és visszatérő sorozatok szerepelnek a TV2, a FEM3 és a PRO4 nyári kínálatában.

TV2:

Visszatérnek a TV2 képernyőre a hawaii zsaruk! A hetvenes évek legendás rendőr sorozatának remake-je június 1-jétől a 22:25-ös sávban új részekkel, a 15. résztől folytatódik. A Hawaii Five-0rendkívüli népszerűségnek örvend a tengerentúlon, az első epizódot közel 14 millióan követték figyelemmel. A sorozat idén márciusban elnyerte a 37. People’s Choice Award díját, „A legjobb új TV dráma” kategóriában.

Hamarosan véget ér a TV2 délutáni műsorsávjában a Marina, amelyet június 3-tól a Második élet című telenovella vált 15:20-as kezdéssel. A sorozat Pedro Jose Donoso történetéről szól, a dúsgazdag mágnásról, aki 67 év kemény munkája után újra megtalálja az igaz szerelmet, a gyönyörű Isabel Arroyo személyében. A fiatal Isabel azonban mesterien titkolja a valódi szándékait, de látszólag tiszta szívből szereti Pedrot. Angela, Pedro lánya – aki egyidős Isabellel – komoly kételyeket érez Isabellel kapcsolatban, és árgus szemekkel figyeli az új mostohaanyja minden mozdulatát. Amikor pedig Pedroval hirtelen szívroham végez, a lelke egy ifjú férfi testében éled újjá, és visszatér, hogy visszaszerezze, ami valójában az övé.

Hawaii-five-0

Szintén TV2-es premier a június 18-tól, szombaton kora délutánonként látható Mindig nyár című amerikai vígjáték sorozat a tinisztár Zac Efron és Jesse McCartney közreműködésével. A történetben Ava Gregory, a harmincas évei közepén járó nő ugyanis divattervezőként dolgozik a világ egyik vezető divatházában, hogy egyszer megvalósíthassa a nagy álmát, azt, hogy saját márkát hozzon létre. Azonban miután szeretett húga és sógora az életét veszti egy autóbalesetben, ráébred, hogy három gyermekükről neki kell mostantól gondoskodnia…

Nem csak vadonatúj részek, de a közkedvelt sorozatok ismétlései is műsorra kerülnek a nyáron: június 6-ától az első évad ismétlésével hétfőnként 22:20-tól újra látható az NCIS LA, keddenként 23:20-tól A médium ötödik, szerdánként a Doktor House negyedik, a Szellemekkel suttogónak úgyszintén a negyedik évadja.

FEM3:

A FEM3 csatorna is jobbnál-jobb sorozatokkal igyekszik képernyője elé csalogatni a nézőket. Június 9-től csütörtökönként késő este A királyság című sorozatot tűzi műsorra a csajban nagy csatorna. A történet egy kitalált királyságban, Gilboában játszódik, melynek elején a fiatal gilboai katona, David Shepherd a gath-ok elleni háborúban megment egy foglyot. Mikor a fogolyról kiderül, hogy az Jack herceg, David elnyeri a király háláját – a herceg bosszúságára. Silas király a fővárosba hívatja Davidot és századossá nevezi. Hamarosan az udvari élet középpontjába kerül, miközben nem sejti a politikai intrikák mögött rejtőző erőket. A sorozatban Macaulay Culkin, a Reszkessetek betörők egykori gyereksztárja is szerepel.

Június 11-től a kultikus Melrose Place című amerikai sorozatot is láthatják a FEM3 nézői szombaton és vasárnap dupla részekkel. A sorozatban vált ismertté a Született feleségek két sztárja, a Bree-t alakító Marcia Cross és a Tom Scavo-t megszemélyesítő Doug Savant, valamint állandó szereplőként szintén láthattuk Vanessa Williams-et is, aki most a Lila akác köz Reneé-jeként láthatunk. Aki esetleg nem látta volna annak idején a 7 évadot megélt sorozatot, most a kezdetektől megnézheti a Született feleségek sztárjainak első nagy sikerét a FEM3 csatornán.

The_cleaner

PRO4:

A TV2 Csoport legfiatalabb csatornája, a PRO4 a Jog/Ászokkal, a 4400új évadával, és a Cleaner – A függetlennel kínál tartalmas szórakozást a sorozatrajongóknak. Előbbi két sorozat néhány hete már látható a PRO4-en, a Cleaner – A függetlent pedig június 5-től, a késő esti műsorsávban, 22:40 perctől látható a csatornán. A 12 részes megrázó sorozat William Banks életét követi nyomon, aki miután úrrá lett saját drogproblémáin, úgy döntött, hogy életét annak szenteli, hogy megmentsen olyanokat, akik hozzá hasonlóan rászoktak a szerre. Miközben másokon segít, olykor hajlamos megfeledkezni saját szeretteiről, amely természetesen súlyos konfliktusokhoz vezet.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló 2011 ősz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr645153728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása