HTML

Címkék

Esztergályos Cecíliával startolt a Csalfa Karma

2011.05.26. 00:34 bence_


2011. május 23-án, 12:30 órakor elrajtolt a Csalfa Karma című websorozat. Az alkotás sajtótájékoztatóján kiderült, hogy hazánk mely ismert emberei vesznek részt a Life.hu úttörő kezdeményezésében.

A Csalfa Karma története egy szerelmi háromszöget dolgoz fel, ahol ráadásul egy testvérpár törekszik ugyanazon pasi megszerzésére. „A fő irányelv szerint mindenkinek megvan a maga párja, de ha nem karmájuk szerint cselekszenek, könnyen lehet, hogy elkerülik egymást” – mesélt az alapkoncepcióról Kinizsi Ottó, a Barátok közt egykori Balassa Imréje, aki ezúttal társproducerként debütál.

Csalfa-karma-stc3a1b

Esztergályos Cecília játssza a websorozat jóságos boszorkányát. Ő a harsány idős hölgy a földszinti lakásból, aki azt gondolja magáról, hogy tud jósolni. Ez vagy igaz, vagy nem, mindenesetre egyfolytában azon igyekszik, hogy két fiatal lélek ne kerülhesse el saját karmáját. Tóth Ildikó színművésznő is feltűnik az alkotásban, méghozzá egy igen harcias megcsalt feleség szerepkörében. Hazánk kedvenc stylistja, Lakatos Márk pedig kétszeres módon is hozzájárult a websorozathoz, hiszen ő alakította ki a karakterek stílusát, miközben a történet szereplőjeként önmagát alakítja.

Ők mindannyian keverik a sorozat szálait, ki ebbe, ki abba az irányba, de feltétlenül hozzájárulnak az Anna (Herrer Sára), Szonja (Bátyai Éva) és Robi (Rédei Roland) triumvirátus furcsa viszonyához. Akárcsak további két fiatal tehetséges színész, Molnár Áron és Győri András, valamint Napóleon, a hatalmas német dog, aki szintén tiszteletét tette a pénteki sajtótájékoztatón…

Hétfőn, szerdán és pénteken, ebédidőben érkeznek a 7 perces webizódok a Life.hu-ra, vasárnap este 10-kor pedig a LifeNetwork TV-n látható a heti összefoglaló. Az első rész nálunk is megtekinthető alább.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ArMF9s1DxzTE5IEv

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek csalfa karma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr65153725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása