HTML

Címkék

Comedy Awards a magyar humorcsatornán

2011.05.04. 23:30 bence_


Idén első alkalommal adták át a tengerentúlon a Comedy Awards elismeréseit tizenöt kategóriában a legjobb nevettetők között. A Comedy Central nagyszabású show-ját a magyar humorcsatorna is műsorára tűzi május 15-én.

Igazi sztárparádéval, a nevettetés legjobbjaival és egy exkluzív gálával várja nézőit a Comedy Central. Tizenöt kategóriában díjazta a humorcsatorna New York-ban a műfaj legjobbjait. A nagyszabású gálát a magyar humorcsatorna is műsorára tűzi május 15-én este. Az exkluzív show-n olyan sztárok lépnek színpadra, mint Alec Baldwin, Bruce Willis, Bill Murray, Stephen Colbert vagy Will Ferrell.

The_lonely_island1

New York - Március 26. (balról jobbra): Andy Samberg, Akon, Akiva Schaffer és Jorma Taccone a Comedy Awards-on

Két életműdíj is gazdára talált, Eddie Murphy és David Lettermann munkásságát díjazta a Comedy Central. A legjobb televíziós színész Alec Baldwin (30 Rock), míg a legjobb televíziós színésznő Kristen Wiig (Saturday Night Live) lett. A legjobb animációs sorozat a South Park, míg a legjobb animációs film a Toy Story 3 lett.

Nézd meg, hogy rajtuk kívül kiket díjazott még a humorcsatorna! Az év garantáltan legviccesebb díjátadóját biztosan nem fogod unni!

The Comedy Awards: Comedy Central – május 15., 21:45-től

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr365153698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása