HTML

Címkék

Visszatér A 40 milliós játszma

2011.02.08. 04:25 bence_


Hamarosan újra hullnak a milliók a TV2 képernyőjén. 2010 nagy sikerű game show-ja, A 40 milliós játszma február 21-től visszatér.

Jópár millió zuhant a mélybe a TV2 nagy sikerű game showjának tavaly őszi indulása óta. Rákóczi Feri játékosai közül néhányan azonban dacoltak a mohó pénznyelővel, és sikeres választ adva nyolc kérdésre, milliomosként hagyták el a stúdiót.

Február 21-től ismét a nagy nyereményeké és a hatalmas bukásoké a képernyő. Az élőben jelentkező műsorban sorsfordító pillanatok, feszültség, dráma és a TV2 nyerőembere, Rákóczi Feri várja minden este a nézőket.

A 40 milliós játszma - február 21-től minden hétköznap 19 órától élőben a TV2 képernyőjén!http://static.indafoto.hu/swf/photo_stream.swf

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek a 40 milliós játszma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr895153564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása