HTML

Címkék

51. heti magyar nézettség

2010.12.28. 02:59 bence_


Az 51. héten az RTL Klub valósághow-ját, a ValóVilág 4 hétfői műsorát nézték a legtöbben főműsoridőben a 18-49 éves korosztályban. A Top50-es listán az első 20 közé csak RTL Klubon vetített produkció került, míg a hét napból haton megnyerte a csatorna a nézettségi versenyt.

A múlt hétfői, december 20-ai ValóVilág 4 adása volt a hét legnézettebb műsora a 18-49 éves korosztályban. Az esti adásban árulta el VV Éva, kit visz magával a szerdai párbajra. A Kihívást a 18-49 éves korosztály 43,5 százaléka követte figyelemmel, de a teljes lakosság körében is népszerű adás volt, hiszen több mint 1,7 millióan nézték a Törtető kategóriában bejutott lány döntését. A hétfői Barátok közt (40,2% SHR) és a december 26-ai Miről álmodik a lány? című film (38,2% SHR) került még fel a képzeletbeli dobogóra. A Colin Firth főszereplésével bemutatott film egyébként a teljes lakosság körében is népszerű választás volt, hiszen közel két millióan nézték a mozit vasárnap este.

Az RTL Klub a hét napból hatot megnyert: a 18-49 éves korcsoportban, főműsoridőben átlagosan 32,1 százalék kapcsolt a csatornára. Ezután a tv2 (21,5%), a Cool és a VIASAT3 (4,8-4,8%), a Film+ (4,5%), majd az m1 (3,5%) következett.A héten kilencszer volt ValóVilág 4 összefoglaló vagy élő show, és csupán egyszer szenvedett vereséget a nézettségi versenyben: Szenteste átlagosan többen nézték a tv2-n vetített Shrekből az angyal című animációs műsort (33,6% SHR), de még ekkor is 25,9 százalék nézte a VV4-et a 18-49 éves korcsoportban. Átlagosan 35 százalékos nézettséget ért az RTL Klub valóságshow-ja. Ugyanilyen jól szerepelt a Barátok közt is, és természetesen minden nap megnyert idősávját.

Hasonló sikereket könyvelhettek el a külföldi sorozatok is az RTL Klubon: hétfőn nyert a Dr. Csont (31,3% SHR), kedden a Vészhelyzet (28% SHR) és A Grace klinika (24,8% SHR). Kimagasló nézettséget értek el a sokszor kései kezdéssel vetített amerikai filmek is. Szerdán 22 óra után kezdődött Sharon Stone-nal az Elemi ösztön2: a 18-49 éves korosztály átlagosan 22,2 százaléka nézte, csütörtökön Bruce Willis harcolt a rosszfiúkkal a Drágán add az életed című filmben. Ekkor a kiemelt korosztály 35,6 százaléka választotta az RTL Klubot. Pénteken az Acélmagnóliák (16,9% SHR) nyerte meg az idősávot a csatornának, vasárnap pedig Julia Robertset és Richard Gere-t választotta a nézők többsége. A Micsoda nő című amerikai filmet a 18-49 éves korosztály 31,3 százaléka nézte szemben a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorral szemben (17,8% SHR).

Január 1-jén az RTL Klub látványos showműsorral jelentkezik abból az alkalomból, hogy Magyarország viszi majd az Európai Unió Tanácsának hathavonta rotáló soros elnökségét. A Rajtunk a sor! – Évindító show-ban népszerű sztárok tűnnek majd fel a színen. 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: magyar nézettség

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr665153467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása