HTML

Címkék

48. heti magyar nézettség

2010.12.07. 03:20 bence_


A nézők többsége a múlt héten négy estén választotta az RTL Klub kínálatát, átlagosan a 18-49 éves korosztály 31,9 százaléka kapcsolt a csatornára. Mögötte a tv2 (26,8% SHR), az M1 (3,8% SHR), a Film+ (3,6% SHR) és a Cool, illetve a Viasat3 (3,5-3,5% SHR) végzett.

A 48. hét legnézettebb műsora, mint az elmúlt hónapok során mindig, ezúttal is az RTL Klub zenei tehetségkutató versenye, az X-Faktor volt. Szombat este a 18-49 éves korosztály 55,2 százaléka izgulta végig, kinek kell befejeznie a versenyt. A teljes lakosság körében továbbra is tartja majdnem 2,5 milliós rajongótáborát.

A képzeletbeli dobogó második és harmadik fokára a tv2 zenei versenye, a Megasztár (45,9% SHR) és a Madagaszkár 2 animációs film (40% SHR) került.

Jól szerepeltek a múlt héten az RTL Klub saját gyártású műsorai. A Showder Klub megnyerte az idősávját: a 18-49 éves korosztály 28 százaléka nevette végig a műsort. Ugyanilyen sikerrel számolhatott csütörtök este az Esti Showder Fábry Sándorral, hiszen a kereskedelmileg fontos korcsoport 31 százaléka kapcsolt a műsorra, miközben a konkurencián a klasszikusnak számító Üvegtigris című magyar film (25% SHR) ment.

A 49. héten kiderül, ki az a három énekes, aki bekerül az X-Faktor végső hajrájába: Janicsák Veca, Király L. Norbi, Takács Nikolas és Vastag Csaba van még versenyben. Folytatódnak a ValóVilág4 beszavazóshow-i, csütörtökön jelentkezik ismét a Gálvölgyi Show és a Kész Átverés Show, vasárnap este pedig Charlie angyalai igyekeznek megoldani egy bűnügyet.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: magyar nézettség x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr765153436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása