HTML

Címkék

A Jog/Ászokban találkozik két „Blues Brother”

2010.12.03. 17:58 bence_


A képernyőn is találkozik két „Blues Brother” a Jog/Ászok (The Defenders) című sorozatban két epizód erejéig. A szériát itthon az AXN vetíti, csütörtökönként.

A CBS hivatalosan is bejelentette, hogy Dan Aykroyd két epizód erejéig szerepet vállal a Jog/Ászokban (The Defenders). Az 58 éves színész a szerződés aláírásával sok filmrajongó álmát teljesíti, hiszen ez a kettős korábban jogi okokból nem játszhatott együtt a Blues Brothers 2000 című moziban. A két színész azóta két közös albumot is megjelentetett, Blues Brothers & Friends: Live From House of Blues (1997) és Have Love Will Travel (2003) címmel, az utóbbival amerikai turnéra is indultak.

Aykroyd a sorozatban egy jogi segítségre szoruló, korrupt bírót alakít majd az Amerikában jövő év elején adásba kerülő részekben.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek the defenders

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr475153427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása