HTML

Címkék

Tarolt A 40 milliós játszma

2010.12.01. 02:54 bence_


Hatalmas sikerrel nyitott a TV2 új game showja. A 40 milliós játszma a képernyőn és az interneten is tarolt. A ma esti játékosok, Ádám és László megmaradt hat milliójukkal vágnak neki a következő kérdésnek.

Műsorsávjában, a 18-49-es célcsoportban 36,2 százalékos közönségaránnyal tarolt A 40 milliós játszma első adása a TV2 képernyőjén. Az első körben a pécsi ikrek, Tóth Ágnes és Tóth Zsófia próbálták ki tudásukat és szerencséjüket, de a harmadik kérdés és Gulliver kifogott rajtuk. A második páros, Kovács László és Kovács Ádám – apa és fia – azonban eddig megtartotta hat millióját, ma este kiderül, hazaviszik-e a nyereményüket, vagy elbuknak.

A tévéműsorral egy időben a nézők is játszhatnak a tv2.hu/jatszma oldalon. Tegnap este A 40 milliós játszma online változata is hatalmas sikert aratott, több mint 11 ezren próbáltak szerencsét. A legjobbakat a műsor szerkesztői próbajátékra hívják, és esélyük lehet képernyőre kerülni, és játszani a 40 millióért is.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


2 komment

Címkék: magyar nézettség a 40 milliós játszma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr495153419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MártonFull 2010.12.01. 02:54:00

Most már sokkal jobb az első pár adás tényleg eléggé vontatottra sikeredett ellenben az újabbakban már jobban pörögnek az események!Reméljük tartják is min ezt a szintet a továbbiakban is! Mert maga a játék ötlete meg az egész megvalósítás a színpad meg ezek tetszenek.

Petrus_ 2010.12.01. 02:54:00

én belenéztem, de amit láttam belőle az nekem túl lassú volt.
süti beállítások módosítása