HTML

Címkék

James Belushi reklámmal fizet a jogi segítségért

2010.11.18. 17:24 bence_


James Belushi és Jerry O'Connell egy reklámszereppel támogatja azokat az ügyvédeket, akik Jog/Ászok című sorozatban alakított figuráikat inspirálták. A sorozat valós történeteken alapul, a háttérinformációkért cserébe, a két színész lesz látható az ügyvédi iroda TV reklámjában.

Media_httpsorozatnezo_zlhaz

Egy jó nevű Las Vegas-i ügyvédi iroda segíti James Belushit és Jerry O’Conellt, hogy a két sztár a lehető leghitelesebben alakítsa a szerencse fővárosának ügyvédjeit a Jog/Ászok (The Defenders) című sorozatban, melyet hazánkban az AXN mutat be. A szakértő segítségért cserében a színészek örömmel vesznek részt az ügyvédi iroda új reklámfilmjében. James Belushi úgy nyilatkozott, hogy nagy megtiszteltetés számára egy olyan figurát alakítani, aki 15 éve a legnagyobb ügyvédek között szerepel Las Vegasban. Az idei év egyik sikersorozata, a Jog/Ászok minden epizódban egy olyan esetet dolgoz fel, mely valóban megtörtént az ügyvédi iroda praxisában és az ügyvédek kéthetente a forgatás helyszínre is kilátogatnak, hogy személyesen konzultálhassanak a két színésszel. A szakmai segítség valószínűleg jót tesz a sorozat hitelességének, hiszen Amerikában a nyitó epizódot több mint 12 millióan nézték meg. Itthon – a kinti premierhez képest mindössze két hónap csúszással – a mai napon kerül képernyőre a sorozat.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló the defenders

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr295153351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása