HTML

Címkék

45. heti magyar nézettség - Tarolt a Formula-1 vasárnap délután

2010.11.16. 02:37 bence_


Ahogy hetek óta, a 45. héten is az RTL Klub zenei tehetségkutató-versenye volt a legnézettebb műsor. Az X-Faktort szombaton főműsoridőben, a 18-49 éves korosztály 57,3 százaléka követte figyelemmel. Jól teljesítettek a saját műsorok: a Hírek, a Barátok közt és a Fókusz is, de kimagaslóan sokan nézték az utolsó Formula-1-es világbajnoki futam közvetítését is. Az RTL Klub a hét napból öt estén megnyerte a nézettségi versenyt.

A 45. hét legtöbb estéjén főműsoridőben az RTL Klubra kapcsoltak a nézők: a hét öt napján ezt a csatornát választották a legtöbben. Átlagosan a 18-49 év közötti nézők 31,2 százaléka választotta valamelyik RTL Klub műsort. A második helyet ezúttal is a tv2 szerezte meg átlag 27 százalékkal, a harmadik a Viasat3 lett (4,2% SHR), majd a Film+ (4% SHR), a Cool (3,9% SHR) és az m1 (3,8% SHR) következett.

Továbbra is jól szerepel az X-Faktor, hiszen a kereskedelmileg kiemelt 18-49 év közötti korosztály 57,3 százaléka izgulta végig Takács Nikolas és a Non-Stop párbaját, majd a vokálegyüttes kiesését. A teljes lakosság körében 2,5 millióan kapcsoltak az X-Faktorra. A nézettségi verseny második helyére ezúttal is a tv2-n látható Megasztár került 45,7 százalékos eredménnyel, míg a harmadik legnézettebb műsor a múlt héten a csütörtöki Barátok közt (37,6% SHR) volt.

Jól szerepeltek a saját gyártású műsorok az RTL Klubon a 18-49 éves korcsoportban, hiszen a Barátok közt négy része is a legnézettebb műsor volt idősávjában, ugyanez mondható el a Showder Klubról hétfő este (35,1% SHR), illetve a csütörtöki Gálvölgyi show-ról (31,1% SHR), a Kész átverésről (28,3% SHR) és a Házon kívül című magazinműsorról (20,1% SHR).

Szombaton már a Fókusz Pluszt is majdnem másfél millióan követték a teljes lakosság körében, míg a kiemelt csoport 35,8 százaléka idézett fel egy hét évvel ezelőtti közlekedési balesetet, amelyről sok év elteltével nyilatkoztak az áldozatok hozzátartozói és szemtanúk. Az X-Faktor aztán mindent vitt.

Vasárnap pedig a 18-49 év közöttiek 51,6 százaléka izgulta végig, kit avatnak világbajnokká az utolsó Formula-1-es futamon. A teljes lakosság körében is csaknem 1,3 millióan nézték az Abu-Dhabi Nagydíjat és Sebastian Vettel győzelmét.

(RTL Sajtóklub) 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: magyar nézettség

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr885153343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása