HTML

Címkék

Kommentért exkluzív True Blood-vetítést kínál az HBO

2010.11.08. 16:01 bence_


Sajnos kicsit elmaradtam az email-ek olvasásával, a verseny a "mozijegyért" már elkezdődött, de még nincs késő beszállni!

Nagyon egyszerű a dolog. A kommentversenyen a www.hbo.hu weboldal bármely regisztrált felhasználója részt vehet, nincs tartalmi megkötés, bármikor, bármilyen témában írhatnak hozzászólást az oldal látogatói. Az egyetlen kitétel, hogy a komment kapcsolódjon a kiválasztott cikkhez, filmhez, sorozathoz, videóhoz vagy azok szereplőihez, valamint nem tartalmazhat trágár vagy rasszista megnyilvánulásokat. Minél több hozzászólást ír valaki, annál nagyobb az esélye, hogy bekerüljön a zártkörű HBO Klubba. A legaktívabb kommentelők pedig exkluzív HBO-eseményeken, premier előtti vetítéseken vehetnek részt.

A verseny november 4. és november 17. között zajlik, és a verseny győzteseit, az ezen időszak alatt a 100, legtöbb hozzászólást írót partnerével együtt vendégül látjuk egy egyedülálló True Blood-vetítésen, így a nyertesek már a november 23-i HBO-premier előtt megnézhetik a sorozat legújabb évadjának első két részét, és személyesen is találkozhatnak a többi film- és sorozatrajongóval.

Figyelem, a verseny az HBO weboldalán zajlik, persze nálunk is lehet kommentelni, de mi csak megköszönni tudjuk. Használjátok ki a nem mindennapi alkalmat, hogy ott lehessetek a vetítésen! :)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: játék true blood

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr835153338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása