HTML

Címkék

Ezentúl péntek esténként kerül képernyőre a Megasztár

2010.10.13. 16:59 bence_


A TV2 péntek estére helyezi tehetségkutató műsora sugárzását.

A nézők véleménye (és valószínűleg a gyenge nézettség - szerk.) meggyőzte a TV2 vezetőségét: úgy döntöttek, hogy a jövőben a Megasztár 5 szombat helyett péntek este, 20.40-től kerül képernyőre. Az elmúlt hetek nézettségi adatainak ismeretében egyértelmű, hogy mind a TV2 tehetségkutatója, mind a konkurens csatornán futó, hasonló jellegű műsor komoly nézői érdeklődésre tart számot. A Megasztár 5 pénteki napon történő sugárzása azok számára könnyíti meg a választást, akiknek eddig dilemmát okozott, melyik csatorna műsorára kapcsoljanak.

„A Megasztár élő adásai nézők millióit szegezték a tévéképernyők elé, és büszkék vagyunk arra, hogy egyre többen kíváncsiak a műsorra. Bár az elmúlt két hétvégén egyértelműen a TV2 volt a nézettségi verseny győztese, nekünk nagyon fontos a nézők véleménye. Így hát megtettük a szükséges lépéseket és átszerveztük a produkciót, mostantól pénteken esténként tűzzük képernyőre a műsort. Bízunk a Megasztár kimagaslóan erős tartalmában és örömünkre szolgál, hogy mostantól még több néző élvezheti a Megasztár döntőjébe jutott tehetségek produkcióit – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek megasztár

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr75153317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása