HTML

Címkék

Animációs-kedd a Comedy Central-on

2010.10.06. 00:03 bence_


Kedd esténként beköltözhetnek a Comedy Central elé a rajzfilmes nevettetők szerelmesei. Október 5-től a Simpson család mellett a Family Guy és a South Park legújabb epizódjaival folytatódik, de a Cleveland Show sem maradhat ki a sorból. Két újdonság is debütál a rajzfilmes este keretén belül. A Firka Villa (Drawn Together) és a Furcsa Amcsik (Ugly Americans) is nevettetik a nézőket.

A hús-vér szereplőket kedd esténként felváltják a rajzolt nevettetők a Comedy Centralon. A magyar humorcsatorna eddigi nagy közönség-kedvenc animációs sorozatai mellett két újdonsággal is szolgál.

A Firka Villa (Drawn Together) egy paródia, amely furcsa rajzfilmhősök valóságshow-ja. A nyolc főhős ugyanúgy egy házba zárva él, mint a népszerű reality műsorokban. Epizódról epizódra pedig újabb és újabb kihívásokkal kell szembenézniük a korántsem átlagos karaktereknek. A Firka Villa a tengerentúlon már olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy egész estés mozi is készült a sorozatból. A Comedy Central jóvoltából most a magyar közönség is csatlakozhat a rajongók népes táborához, ha kedd esténként a csatornára kapcsol.

A másik újdonság a tengerentúlon márciusban bemutatott Furcsa Amcsik (Ugly Americans), amelynek premierjét több, mint kétmillióan látták, így nagy siker várható hazánkban is. A történet főszereplője Mark Lilly, aki szociális gondozóként dolgozik Manhattanben. Mark élete korántsem hétköznapi furcsábbnál furcsább szörnyekkel találkozik, szobatársa is zombivá válik.

A Family Guy a kilencedik, míg a South Park a 14. évad epizódjaival folytatódik, de a rajzfilmes este sorából nem maradhat ki a Simpson család és a Cleveland Show sem.

Rajzfilmes este október 5-től minden kedden a Comedy Centralon!

20:20 – 21:00 Simpson család 21:00 – 21:25 Family Guy 21:25 – 21:45 Cleveland Show 21:45 – 22:15 South Park 22:15 – 22:35 Family Guy 22:35 – 23:10 Firka Villa 23:10 – 23:30 Furcsa Amcsik 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló south park family guy the simpsons the cleveland show drawn together ugly americans

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr985153291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása