HTML

Címkék

Jog/Ászok lesz a The Defenders magyar címe

2010.10.05. 22:23 bence_


Csoma Lajos Endre javaslatát választották az AXN szakértői.

Media_httpsorozatnezo_fnbvz
Az AXN novemberben induló új premiere számára a csatorna Facebook oldalán hirdettek (mi itt írtunk róla) címadó versenyt. A játékosok az eredeti előzetes és a magyar leírás alapján tehettek tetszőleges számú javaslatot a széria magyar címére. Összesen több mint 260 címötlet futott be, így az AXN szakértőinek nem volt könnyű dolga, amikor kiválasztották a győztes címet.

A verseny lezárult, a Jim Belushi és Jerry O’Connel főszereplésével futó The Defenders magyarul Jog/Ászok néven lesz látható az AXN műsorán. A cím beküldőjét, Csoma Lajos Endrét és kísérőjét így meghívták az AXN októberi születésnapi bulijára. A győztessel a Facebook közösségi oldalon keresztül veszik fel a kapcsolatot.

A Jog/Ászok alig két hónappal az amerikai premiert követően, november 18-án mutatkozik be az AXN műsorán.

A csatorna köszöni a részvételt és arra szólít fel, hogy figyeljétek továbbra is a weboldalukat, valamint Facebook és Twitter oldalaikat, hiszen hamarosan újabb izgalmas játékokban vehettek részt.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek the defenders

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr845153290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása